Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Κλείνουν όλα τα φροντιστήρια!

Κλείνουν όλα τα φροντιστήρια!

Μετά τα Πανεπιστήμια, τα ΙΕΚ, τα Κολλέγια και τα Σχολεία, ο κορωνοϊός κλείνει και τα φροντιστήρια όλης της χώρας.

Συγκεκριμένα, με διυπουργική απόφαση και δήλωση της υπουργού Παιδείας κλείνουν όλα τα φροντιστήρια για τις επόμενες ημέρες.

Είσαι Πρωτοετής; Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία έκδοσης φοιτητικού πάσου, φοιτητικών συγγραμμάτων, δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom.


Υπενθυμίζεται ότι όπως ανακοίνωσε νωρίτερα ο Βασίλης Κικίλιας κλείνουν όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα και των τριών βαθμίδων σε όλη τη χώρα για 14 ημέρες, λόγο κορωνοϊού.

Σύμφωνα με τον κ. Κικίλια κατόπιν εισήγησης της ειδικής επιτροπής, γίνεται αναστολή όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων όλης της χώρας τις επόμενες 14 ημέρες. Σε αυτά περιλαμβάνονται Πανεπιστήμια, ΙΕΚ, κολλέγια, σχολεία, βρεφονηπιακοί σταθμοί, νηπιαγωγεία. 

Όλα θα εξειδικευτούν με την Υπουργική Απόφαση που θα εκδοθεί σε λίγο και θα δημοσιεύσουμε στην αρχική σελίδα www.foititikanea.gr.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών