Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Στην Αθήνα το 3ο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού! - Αναμονή αποτελεσμάτων φοιτήτριας

Στην Αθήνα το 3ο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού! - Αναμονή αποτελεσμάτων φοιτήτριας

Η γυναίκα, που παρουσίασε το 3ο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα, στην Αθήνα αυτή τη φορά, είχε ταξιδέψει πρόσφατα στην Ιταλία, όπως και η 38χρονη, που παρουσίασε το πρώτο κρούσμα στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, γίνεται, επίσης, ιχνηλάτηση, ώστε να βρεθούν και να προστατευθούν και οι επαφές της. Όσον αφορά το σχολείο που πάει ο γιος της 38χρονης, μετά την απολύμανση θα παραμείνει κλειστό για 14 ημέρες.

Δύο ακόμα ύποπτα κρούσματα σε Λάρισα και Χαλκιδική


Τις τελευταίες ώρες μια 22χρονη φοιτήτρια, η οποία επίσης είχε μεταβεί το προηγούμενο διάστημα στη Βόρεια Ιταλία, εξετάζεται στη Λάρισα, ενώ και ένας άνδρας νεαρής ηλικίας, ο οποίος γύρισε πρόσφατα από την Ιταλία με την οικογένειά του, παρουσίασε συμπτώματα λοίμωξης του αναπνευστικού, ελέγχεται στη Χαλκιδική. Υπενθυμίζεται ότι υπάρχει άλλος ένας ασθενής, που εξετάζεται σε νοσοκομείο της Λαμίας, ενώ υπάρχουν φόβοι για συμπτώματα κορωνοϊού και σε κρατούμενο, που κρατείτο στο τμήμα Ασφαλείας του Μενιδίου.

Αντίθετα, αρνητικά ήταν τελικά τα αποτελέσματα για μια 68χρονη, που είχε μπει σε καραντίνα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ το Πατρινό Καρναβάλι λόγω κορωνοϊού!

Δεύτερο θετικό κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα - Το παιδί της 38χρονης! - Επιβεβαίωση λεγομένων καθηγήτριας

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr