Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Φοιτητικό Επίδομα ΙΚΥ/ΕΚΟ: Πότε, που και πώς θα γίνουν οι αιτήσεις για τα 380 ευρώ το μήνα – ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ

Φοιτητικό Επίδομα ΙΚΥ/ΕΚΟ: Πότε, που και πώς θα γίνουν οι αιτήσεις για τα 380 ευρώ το μήνα – ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ

Φοιτητικό Επίδομα ΙΚΥ: Τα «Φοιτητικά Νέα» παρουσιάζουν στους προπτυχιακούς φοιτητές των Πανεπιστημίων (και πρώην ΤΕΙ) την προκήρυξη η οποία καθορίζει τα κριτήρια, τους όρους, τις προϋποθέσεις και τα δικαιολογητικά για την λήψη του μηνιαίου φοιτητικού επιδόματος / υποτροφίας ΕΚΟ του ΙΚΥ από 200 έως 380 ευρώ (κάθε μήνα).

Το ποσό της μηνιαίας υποτροφίας ΕΚΟ ή αλλιώς Φοιτητικού Επιδόματος ΙΚΥ ανέρχεται σε 200,00 ευρώ για τους σπουδάζοντες στον τόπο κύριας κατοικίας τους και 380,00 ευρώ για τους σπουδάζοντες σε Εκπαιδευτικά Ιδρύματα που βρίσκονται εκτός του τόπου της κύριας κατοικίας τους. 

Ακολούθησε τα Φοιτητικά Νέα και στο Viber! Πατήστε εδώ για να μπείτε στην ομάδα μας! Ακόμη, μην ξεχνάς να επισκέπτεσαι καθημερινά τα Φοιτητικά Νέα πατώντας www.foititikanea.gr για να μην σου ξεφεύγει κανένα νέο.


Το ύψος των δικαιούχων ανέρχεται στους 3.771 προπτυχιακούς φοιτητές.

Η παρούσα προκήρυξη αφορά τους προπτυχιακούς φοιτητές ακαδημαϊκού έτους 2018/2019.

Οι υποψήφιοι πριν προβούν στην υποβολή ηλεκτρονικής αίτησης, καλούνται να μελετήσουν προσεκτικά την «ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ» καθώς και τα Παραρτήματα αυτής.

Δείτε αναλυτικά μέσα από τον παρακάτω σύνδεσμο πότε, που και πώς θα γίνουν οι αιτήσεις, όπως και τους όρους, τις προϋποθέσεις και τα απαραίτητα δικαιογητικά που πρέπει να καταβάλετε για τα 380 ευρώ το μήνα:

Κριτήρια, Προϋποθέσεις, Δικαιολογητικά, Προθεσμίες για το Φοιτητικό Επίδομα ΙΚΥ/ΕΚΟ

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr