Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Υπό κατάληψη η πρυτανεία του ΕΜΠ

Υπό κατάληψη η πρυτανεία του ΕΜΠ

Φοιτητές έχουν καταλάβει τη γραμματεία σε ένδειξη συμπαράστασης προς τους συμφοιτητές τους που αγωνίζονται για τη βελτίωση των συνθηκών που επικρατούν στις φοιτητικές εστίες.

Με… ηλεκτρονικούς τρόπους προσπαθούν να επικοινωνήσουν στην πρυτανεία του Πολυτεχνείου, η οποία βρίσκεται υπό κατάληψη, τινάζοντας στον «αέρα» μία σειρά από σημαντικές υποχρεώσεις του Ιδρύματος προς τρίτους.

Είσαι Πρωτοετής; Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία έκδοσης φοιτητικού πάσου, φοιτητικών συγγραμμάτων, δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom.


Οι υπηρεσίες στέλνουν μηνύματα ότι δεν μπορούν να ανταποκριθούν σε συγκεκριμένες προθεσμίες, όπως λήξεις έργων, επείγουσες προμήθειες, ενώ η πρυτανική αρχή φαίνεται οτι κωφεύει.

Το «τοπίο» πάντως περιλαμβάνει κατάληψη της Πρυτανείας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείο και του ΕΛΚΕ του ΕΜΠ, από φοιτητές, σε ένδειξη αλληλεγγύης στον αγώνα που διεξάγουν δεκάδες συμφοιτητές τους, με αφορμή την κατάσταση που επικρατεί στις φοιτητικές εστίες.

Οι φοιτητές κατέλαβαν την Πρυτανεία του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείο και του ΕΛΚΕ πριν από τέσσερις ημέρες και δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν αν δεν λυθούν τα προβλήματα στις φοιτητικές εστίες. Οι καταληψίες φοιτητές έχουν ως κύρια αιτήματα την ελεύθερη πρόσβαση σε σίτιση, στέγαση και μετακινήσεις, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών