Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Δωρεάν Μεταπτυχιακή Εξειδίκευση στη Γλωσσολογία

Δωρεάν Μεταπτυχιακή Εξειδίκευση στη Γλωσσολογία

Δωρεάν Μεταπτυχιακά: Δωρεάν πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών (ΠΜΣ) στη Γλωσσολογία οργανώνει το Τμήμα Φιλολογίας, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. 

Κατευθύνσεις:

  1. Θεωρητική και Εφαρμοσμένη Γλωσσολογία (ΘΕΓ)
  2. Ιστορική και Βαλκανική Γλωσσολογία (ΙΒΓ)

 Ο φάκελος υποψηφιότητας περιέχει:

  • Αίτηση
  • Σύντομο βιογραφικό σημείωμα
  • Υπόμνημα, έκτασης 1.000 περίπου λέξεων με επιστημονικά ενδιαφέροντα και λόγους συμμετοχής

SOS: Ενημέρωση για όλα τα Δωρεάν Μεταπτυχιακά: Την ενημερωτική σελίδα για να ενημερώνεστε ΠΡΩΤΟΙ για κάθε νέα προκήρυξη Δωρεάν Μεταπτυχιακού στην Ελλάδα, πατήστε ΕΔΩ.

  • Αντίγραφο πτυχίου
  • Παράρτημα διπλώματος ή αναλυτική βαθμολογία
  • Αποδεικτικά για ερευνητική ή συγγραφική δραστηριότητα
  • Πιστοποιητικό γνώσης Αγγλικών

Τύπος Φοίτησης: Πλήρης

Διάρκεια: 18 μήνες

Δίδακτρα: Δωρεάν

Αιτήσεις έως την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020

Στοιχεία Επικοινωνίας: 2310995246, 2310995260 και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΜΣ

Προκήρυξη

Η Συνέλευση τον Τμήματος Φιλολογίας τον Α.Π.Ο. (συνεδρία αρ. 487/25-6-2020) αποφάσισε την προκήρυξη δεκαπέντε (15) θέσεων μεταπτυχιακών φοιτητών στο Π.Μ.Σ. Γλωσσολογίας (Β' κύκλος σπουδών) για το πανεπιστημιακό έτος 2020-2021, σύμφωνα με όσα προβλέπονται στον Εσωτερικό Κανονισμό αυτού του Π.Μ.Σ., το οποίο ιδρύθηκε και λειτουργεί με το ΦΕΚ. 3445/χ7-8-2018, τ.Β., ως εξής:

Ειδίκευση Θεωρητικής και Εφαρμοσμένης Γλωσσολογίας - (ΘΕΓ) θέσεις 10

Ειδίκευση Ιστορικής και Βαλκανικής Γλωσσολογίας - (ΙΒΓ) Θέσεις 5

Στο Π.Μ.Σ. Γλωσσολογίας τον Β' Κύκλου Σπουδών του Τμήματος Φιλολογίας γίνονται δεκτοί/ές πτυχιούχοι των Τμημάτων Φιλολογίας της ημεδαπής ή αντίστοιχων Τμημάτων ομοταγών αναγνωρισμένων Ιδρυμάτων της αλλοδαπής. Σε ειδικές περιπτώσεις εφόσον επιτύχουν στις εισαγωγικές εξετάσεις και ύστερα από εισήγηση της Σ.Ε. τον Π.Μ.Σ. Γλωσσολογίας του Τμήματος Φιλολογίας του Α.Π.Θ., γίνονται δεκτές και υποψηφιότητες πτυχιούχων άλλων Τμημάτων καθώς και πτυχιούχων Τ.Ε.Ι. συναφούς γνωστικού αντικειμένου. Επίσης, γίνονται δεκτοί/ές ως υπεράριθμοι όσοι/ες υποψήφιοι/ες ισοβάθμησαν με τον τελευταίο επιτυχόντα. Καλείται κάθε ενδιαφερόμενος/η να υποβάλει στη Γραμματεία τον Τμήματος Φιλολογίας τα εξής δικαιολογητικά:

Δείτε ΕΔΩ, περισσότερα Δωρεάν Μεταπτυχιακά.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ