Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 ΕΑΠ: Έναρξη δήλωσης Νέων Θεματικών Ενοτήτων Ακαδημαϊκού Έτους 2022-2023

ΕΑΠ: Έναρξη δήλωσης Νέων Θεματικών Ενοτήτων Ακαδημαϊκού Έτους 2022-2023

Ελληνικό Ανοικτό ΠανεπιστήμιοΤο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο ενημερώνει ότι η διαδικασία δήλωσης νέων Θεματικών Ενοτήτων και Διπλωματικών Εργασιών των υφισταμένων φοιτητών των Προγραμμάτων Σπουδών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023 και το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2022-2023 έχει ξεκινήσει.

Για να προχωρήσετε στη δήλωση πατήστε εδώ κάνοντας  χρήση των προσωπικών σας κωδικών, επιλέγοντας την καρτέλα «Δήλωση Θεματικών Ενοτήτων», όπου μπορείτε να αντλήσετε και τις σχετικές οδηγίες και πληροφορίες αναφορικά με τη διαδικασία.


Την ενημερωτική σελίδα των Φοιτητών του ΕΑΠ μπορείτε να την δείτε ΕΔΩ.

Επισήμανση: Προκειμένου να προβείτε στη δήλωση νέων Θ.Ε., θα πρέπει πρώτα να εμφανιστεί η βαθμολογία σας στις Θ.Ε. του τρέχοντος εξαμήνου/έτους στην φόρμα δήλωσης νέων θεματικών ενοτήτων.

Σε περίπτωση τεχνικού προβλήματος ή απώλειας κωδικών πρόσβασης, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με την Ομάδα Τεχνικής Υποστήριξης στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr