Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 ΕΑΠ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το Σύντομο Πρόγραμμα Σπουδών «Σύγχρονες Τάσεις στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση»

ΕΑΠ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το Σύντομο Πρόγραμμα Σπουδών «Σύγχρονες Τάσεις στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση»

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, ξεκινά το δεύτερο κύκλο του Σύντομου Προγράμματος Σπουδών, «Σύγχρονες Τάσεις στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση».

Το Πρόγραμμα έχει τη μορφή e-learning και πραγματοποιείται εξ αποστάσεως με σύγχρονο και ασύγχρονο τρόπο, διάρκειας 450 ωρών (9 μήνες) και o φόρτος εργασίας αντιστοιχεί σε 30 ECTS. Η επιτυχής ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού προγράμματος οδηγεί στη λήψη Πιστοποιητικού Εξειδικευμένης Επιμόρφωσης με τίτλο «Σύγχρονες τάσεις στην Ειδική και Ενιαία Εκπαίδευση». 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα εδώ.

Η υποβολή των αιτήσεων πραγματοποιείται εδώ από τις 7 Απριλίου 2021 έως και τις 13 Μαΐου 2021.

Τα δίδακτρα για συμμετοχή στο Σύντομο Πρόγραμμα Σπουδών Εξιδεικευμένης Επιμόρφωσης, «Σύγχρονες τάσεις στην Ειδική και Ενιαία Εκπαίδευση» ανέρχονται στα 445 ευρώ.

Η Επιτροπή του προγράμματος, ενστερνιζόμενη τις ανάγκες και τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει στην κοινωνία από την πανδημία Covid-19, παρέχει μείωση διδάκτρων με βάση τις πιο κάτω κατηγορίες συμμετεχόντων στο πρόγραμμα.

Επιπλέον, για τον 2ο κύκλο σπουδών στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, θα δοθούν 5 πλήρεις υποτροφίες σε ανέργους. Ακόμη, θα χορηγηθούν 5 πλήρεις υποτροφίες σε κατηγορίες ευπαθών ομάδων, όπως Ρομά, Άστεγοι και πρώην φιλοξενούμενοι δομών παιδικής προστασίας. Οι προαναφερθείσες υποτροφίες χορηγούνται στα πλαίσια της συνεργασίας του ΕΑΠ με τη Γενική Γραμματεία Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας που στόχο έχει την αντιμετώπιση του κοινωνικού αποκλεισμού, την οποία βιώνουν άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού.

Οι κατηγορίες συμμετεχόντων που επωφελούνται μείωσης διδάκτρων είναι οι πιο κάτω. Η μείωση, σε περίπτωση που κάποιος από τους ενδιαφερομένους εμπίπτει σε περισσότερες από μια κατηγορία, δεν λογίζεται αθροιστικά. 

Κατηγορίες Συμμετεχόντων

(385 ευρώ)

(350 ευρώ)

Υφιστάμενοι φοιτητές προγραμμάτων του ΕΑΠ

 

Απόφοιτοι προγραμμάτων του ΕΑΠ

 

Άνεργοι

 

Συμμετέχοντες σε αναστολή εργασίας ή σε κατηγορίες επαγγελμάτων που πλήττονται εξαιτίας της πανδημίας

 

ΑΜΕΑ

 

Πολύτεκνοι

 

Αδέρφια ή συμμετοχή συγγενών πρώτου βαθμού

 

Συμμετέχοντες που θα καταβάλουν εφάπαξ το ποσό διδάκτρων

 


Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ