Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 ΔΣ ΕΦΜ ΔΕΠ: Το ΕΑΠ θρηνεί την αναπάντεχη απώλεια Καθηγητή

Το ΕΑΠ θρηνεί την αναπάντεχη απώλεια Καθηγητή

Έφυγε από τη ζωή το μέλος ΔΕΠ της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ), ο αναπληρωτής καθηγητής, Χρήστος Τσούμας.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ενιαίου Φορέα Μελών ΔΕΠ του ΕΑΠ εκφράζουν τα βαθιά τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του και ελπίζουν η ανάμνησή του να αποτελεί παράδειγμα και παρηγοριά στον δρόμο που ακολουθεί τον δύσκολο αποχαιρετισμό.


«Η πρόωρη απώλειά του αφήνει έντονα το αίσθημα οδύνης, ιδιαίτερα σε όσους είχαν την τύχη να συνεργαστούν στενότερα μαζί του στην διεκπεραίωση των εκπαιδευτικών, ερευνητικών και διοικητικών καθηκόντων, στα οποία συνεισέφερε με θέρμη, αποτελεσματικότητα, ανάληψη πρωτοβουλίας και ιδιαίτερο αίσθημα ευθύνης» αναφέρει το ΔΣ του ΕΦΜ ΔΕΠ του ΕΑΠ .

Το συλλυπητήριο μήνυμα του ΕΦΜ ΔΕΠ του ΕΑΠ

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΔΣ του ΕΦΜ ΔΕΠ του ΕΑΠ:

Η Ακαδημαϊκή Κοινότητα του ΕΑΠ θρηνεί την αναπάντεχη απώλεια ενός εκλεκτού συναδέλφου μέλους ΔΕΠ της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του ΕΑΠ, Αναπληρωτή Καθηγητή Χρήστου Τσούμα.

Οι συνάδελφοί του θα διατηρήσουμε ζωντανή την μνήμη ενός άξιου συνεργάτη που διακρίθηκε που διακρίθηκε για την ακεραιότητα, το ήθος, την ηπιότητα και τη συνέπεια σε ολόκληρη την διαδρομή του στον Ακαδημαϊκό χώρο.

Η πρόωρη απώλειά του αφήνει έντονα το αίσθημα οδύνης, ιδιαίτερα σε όσους είχαν την τύχη να συνεργαστούν στενότερα μαζί του στην διεκπεραίωση των εκπαιδευτικών, ερευνητικών και διοικητικών καθηκόντων, στα οποία συνεισέφερε με θέρμη, αποτελεσματικότητα, ανάληψη πρωτοβουλίας και ιδιαίτερο αίσθημα ευθύνης.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ενιαίου Φορέα Μελών ΔΕΠ του ΕΑΠ εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και ελπίζουμε η ανάμνησή του να αποτελεί παράδειγμα και παρηγοριά στον δρόμο που ακολουθεί τον δύσκολο αποχαιρετισμό.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr