Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 ΕΑΠ: Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η 2η Πανελλήνια Συνάντηση των Περιφερειακών Συμβουλίων Έρευνας και Καινοτομίας

ΕΑΠ: Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η 2η Πανελλήνια Συνάντηση των Περιφερειακών Συμβουλίων Έρευνας και Καινοτομίας

Ολοκληρώθηκε πριν λίγα λεπτά, με μεγάλη επιτυχία η 2η Πανελλήνια Συνάντηση των Περιφερειακών Συμβουλίων Έρευνας και Καινοτομίας που μεταδόθηκε ζωντανά από το κανάλι του ΕΑΠ στο Youtube.

Στη Συνάντηση που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά, εκπροσώπησαν το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, ο Πρόεδρος του, Καθηγητής Οδυσσέας - Ιωάννης Ζώρας και ο Κοσμήτορας της Σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας, Καθηγητής Ιωάννης Καλαβρουζιώτης.


Το Περιφερειακό Συμβούλιο Έρευνας και Καινοτομίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας διοργάνωσε τη δεύτερη Πανελλήνια Συνάντηση των Περιφερειακών Συμβουλίων Έρευνας και Καινοτομίας όλης της χώρας (Π.Σ.Ε.Κ) και πραγματοποιήθηκε στις 29 - 30 Ιανουαρίου 2021.

Η συνάντηση έλαβε χώρα στα Καλάβρυτα με αφορμή τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821 ενώ μπορούσε κανείς να την παρακολουθήσει διαδικτυακά.

Ειδικότερα ,στο επίκεντρο της θεματολογίας τέθηκαν ζητήματα που θα έχουν σχέση με τον εκσυγχρονισμό της διοίκησης και της νομοθεσίας των ΠΣΕΚ αλλά και με τις βασικές στρατηγικές προτεραιότητες για τη νέα προγραμματική περίοδο 2021 - 2027 τόσο σε περιφερειακό όσο και σε εθνικό επίπεδο.

Στόχος της συνάντησης ήταν να αποτελέσει πλατφόρμα εποικοδομητικού διαλόγου μεταξύ των συμμετεχόντων προκειμένου να αναδειχθούν οι αναπτυξιακές παρεμβάσεις που έχει ανάγκη η χώρα με έμφαση την στήριξη της έρευνας και της καινοτομίας ως κρίσιμοι πυλώνες για την διαμόρφωση ενός βιώσιμου μοντέλου οικονομικής ανάπτυξης.

2η Πανελλήνια Συνάντηση ΠΣΕΚ - Ημέρα πρώτη

2η Πανελλήνια Συνάντηση ΠΣΕΚ - Ημέρα δεύτερη

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr