Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 ΕΑΠ: Εκδόθηκαν τα Αποτελέσματα για εισαγωγή στα Προγράμματα Σπουδών

ΕΑΠ: Εκδόθηκαν τα Αποτελέσματα για εισαγωγή στα Προγράμματα Σπουδών

Αποτελέσματα αιτήσεων υποψήφιων φοιτητριών/ών των Προγραμμάτων Σπουδών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.

Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ελέγχου αιτήσεων για εισαγωγή στα Προγράμματα Σπουδών, λόγω της εφαρμογής του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679, πραγματοποιείται ανά αίτηση, μέσω ειδικής εφαρμογής.


Για να ενημερωθείτε για το αποτέλεσμα του ελέγχου της αίτησής σας πατήστε Εδώ.

Μπορείτε να δείτε το χαρακτηρισμό της αίτησής σας κάνοντας χρήση των προσωπικών κωδικών, που ενεργοποιήσατε μετά την ενημέρωση που λάβατε στην προσωπική ηλεκτρονική σας αλληλογραφία, κατόπιν της επιτυχούς υποβολής της ηλεκτρονικής σας αίτησης.

Την ενημερωτική σελίδα των φοιτητών του ΕΑΠ μπορείτε να την δείτε εδώ.

Διευκρινήσεις:

1. Σε περίπτωση που δεν έχετε εκδώσει κωδικούς πρόσβασης για την πλατφόρμα ενημέρωσης των αποτελεσμάτων, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την ομάδα τεχνικής υποστήριξης με ηλεκτρονική αλληλογραφία Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για τις οδηγίες απόκτησης κωδικού.

2. Προς διευκόλυνσή σας και για τον λόγο ότι ο όγκος των τηλεφωνικών κλήσεων την τρέχουσα περίοδο που δέχεται το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο είναι ιδιαίτερα αυξημένος, θα σας συνιστούσαμε να επικοινωνείτε με το Πρόγραμμα Σπουδών σας αποκλειστικά μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας για μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών (δείτε εδώ) για προπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών (δείτε εδώ).

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr