Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Τελευταία Εβδομάδα Αιτήσεων στο ΕΑΠ

Τελευταία Εβδομάδα Αιτήσεων στο ΕΑΠ

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο ενημερώνει πως η διαδικασία εισδοχής φοιτητών στα Προγράμματα με έναρξη μαθημάτων την 1η Μαρτίου 2021 βρίσκεται σε εξέλιξη και η υποβολή αιτήσεων έχει παραταθεί έως τις 15 Ιανουαρίου 2020 στις 12:00μ.μ.  

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα προσφερόμενα Προγράμματα Σπουδών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου μπορείτε να βρείτε εδώ.


Υπενθυμίζεται πως η Πρόσκληση είναι ανοικτή (χωρίς κλήρωση αλλά με σειρά προτεραιότητας υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης) και το κόστος φοίτησης ιδιαίτερα ανταγωνιστικό.

Επιπλέον, προσφέρονται και όλες οι Θεματικές των Προγραμμάτων αυτών (πλην του Ειδικού Προγράμματος) ως Μεμονωμένες Θεματικές Ενότητες.

Για περισσότερες πληροφορίες ή τυχόν ερωτήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται  στο Γραφείο Πληροφόρησης Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στην τηλεφωνική γραμμή 2610 367 600 (Δευτέρα με Παρασκευή από τις 8:00-17:00). 

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr