Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Έφυγε από τη ζωή καθηγητής του ΕΑΠ

Έφυγε από τη ζωή καθηγητής του ΕΑΠ

Η Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας του ΕΑΠ εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για την ξαφνική απώλεια του Χαράλαμπου Ματραλή, Επίκουρου Καθηγητή του Τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Πατρών και μέλους ΣΕΠ του ΕΑΠ.

Ο Χ. Ματραλής είχε πολύχρονη προσφορά σε ερευνητικό, διδακτικό και διοικητικό επίπεδο στο Τμήμα Χημείας του Πανεπιστημίου Πατρών, το οποίο υπηρέτησε με συνέπεια και αφοσίωση.


Συνέβαλε επίσης σημαντικά στην ανάπτυξη του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, συγγράφοντας σε συλλογικό τόμο για την ανοικτή και εξ αποστάσεως εκπαίδευση, διδάσκοντας σε αυτό το αντικείμενο και συντονίζοντας για αρκετά χρόνια την ομάδα ανάπτυξης διδακτικού υλικού του ΕΑΠ. Υπήρξε επίσης για πολλά χρόνια μέλος ΣΕΠ στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Κατάλυση και Προστασία του Περιβάλλοντος» του ΕΑΠ, καθώς επίσης και συγγραφέας εξαιρετικών βιβλίων του ΕΑΠ.

Ο Χ. Ματραλής διακρίθηκε για το ακαδημαϊκό του ήθος, την ευγένειά του, την εις βάθος επιστημονική έρευνα και τη χαρισματική διδασκαλία του. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr