Η Δ.Ε. του ΕΑΠ για την εκλογή νέου Πρυτανικού Συμβουλίου στο Πανεπιστήμιο Πατρών

Η Δ.Ε. του ΕΑΠ για την εκλογή νέου Πρυτανικού Συμβουλίου στο Πανεπιστήμιο Πατρών

Ο Πρόεδρος και η Δ.Ε. του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στον Καθηγητή κ. Χρήστο Μπούρα και τους συνεργάτες του, για την επιτυχία τους στις πρόσφατες πρυτανικές εκλογές του Πανεπιστημίου Πατρών.

Επιπλέον, ιδιαίτερη ικανοποίηση προκαλεί η εκλογή του τ. Αντιπροέδρου του Ιδρύματός μας,  Καθηγητή κ. Διονύση Μαντζαβίνου στη θέση του Αντιπρύτανη, προς τον οποίο εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια.

Είσαι Πρωτοετής; Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία έκδοσης φοιτητικού πάσου, φοιτητικών συγγραμμάτων, δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom.


Το ΕΑΠ ευελπιστεί στην ενδυνάμωση της συνεργασίας των δύο Ιδρυμάτων και προς αυτή την κατεύθυνση θα αξιοποιήσει όλες του τις δυνάμεις.

Η Διοικούσα Επιτροπή του ΕΑΠ

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για το ΕΑΠ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών

https://www.foititikanea.gr