Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Νεότερα από το ΕΑΠ για την εξεταστική των φοιτητών!

Νεότερα από το ΕΑΠ για την εξεταστική των φοιτητών!

Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο: Ο Αντιπρόεδρος Διοικητικών Υποθέσεων, Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας του ΕΑΠ Καθηγητής Ευστάθιος Π. Ευσταθόπουλος ενημερώνει τους φοιτητές του Ιδρύματος ότι:

Δεδομένης της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί, εξ αιτίας της πανδημίας που εξελίσσεται σε παγκόσμιο επίπεδο, είναι άγνωστο αυτή τη στιγμή, το πότε θα επανέλθει η χώρα σε πλήρη και φυσιολογική λειτουργία.


Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να διασφαλίσουμε την ομαλή διενέργεια των εξετάσεων έως το τέλος Ιουλίου, προκειμένου να μη διακινδυνεύσει η ομαλή ολοκλήρωση του τρέχοντος ακαδημαϊκού έτους, αλλά ούτε η έναρξη του επόμενου.

Το ΕΑΠ, λόγω της φυσιογνωμίας και της τεχνογνωσίας που διαθέτει είναι σε πλεονεκτική θέση για την επίτευξη του στόχου αυτού.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Διοικούσα Επιτροπή του ΕΑΠ επεξεργάζεται όλες τις προτάσεις που έχουν κατατεθεί. Συνεκτιμώντας την εξέλιξη της κατάστασης, θα αποφασίσει έγκαιρα και σε κάθε περίπτωση μέχρι τις αρχές Μαΐου.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι η όποια απόφαση θα έχει ως πρώτο στόχο τη διασφάλιση της υγείας συνεργατών και φοιτητών μας και παράλληλα την ομαλή ολοκλήρωση του ακαδημαϊκού έτους.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για το ΕΑΠ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr