Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 ΕΛΜΕΠΑ: Επαγγελματικά Δικαιώματα Αποφοίτων του Τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής

ΕΛΜΕΠΑ: Επαγγελματικά Δικαιώματα Αποφοίτων του Τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής

Οι απόφοιτοι του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (ΕΛΜΕΠΑ) εγγράφονται, ως πτυχιούχοι Πανεπιστημιακού τίτλου σπουδών, στο Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας (ΟΕΕ) ως μέλη με πλήρη δικαιώματα και λαμβάνουν την προβλεπόμενη άδεια του Λογιστή-Φοροτεχνικού Β’ Τάξης.

Επιπροσθέτως, μπορούν να λαμβάνουν μέρος σε διαγωνισμούς του δημοσίου στην κατηγορία Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ) και στον κλάδο ΠΕ80 (Οικονομίας). Τα παραπάνω επαγγελματικά δικαιώματα των αποφοίτων του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του ΕΛΜΕΠΑ βοηθούν στην επαγγελματική τους αποκατάσταση, αναφέρει το ΕΛΜΕΠΑ.


Ακολούθησε τα Φοιτητικά Νέα και στο Viber! Πατήστε εδώ για να μπείτε στην ομάδα μας! Ακόμη, μην ξεχνάς να επισκέπτεσαι καθημερινά τα Φοιτητικά Νέα πατώντας www.foititikanea.gr για να μην σου ξεφεύγει κανένα νέο.

Το Τμήμα παρέχει στους φοιτητές του όλα τα απαραίτητα εφόδια που τους εξασφαλίζουν μία επιτυχημένη καριέρα με την συντριπτική πλειοψηφία των αποφοίτων να χρειάζεται λιγότερο από ένα έτος για να βρει εργασία, σύμφωνα με το Ίδρυμα, ενώ οι περισσότεροι απόφοιτοι (άνω του 85%) εργάζονται με πλήρη απασχόληση στον ιδιωτικό τομέα. Το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του ΕΛΜΕΠΑ είναι πολύ γνωστό στην αγορά και ο τίτλος σπουδών αποτελεί ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι σπουδών σε άλλα πανεπιστημιακά τμήματα Οικονομικής κατεύθυνσης, καταλήγει στο ανακοινωθέν το Πανεπιστημιακό Ίδρυμα.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

 

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr