Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Η Σύγκλητος του Παντείου απαντά στη στοχοποίηση του πανεπιστημίου

Ανακοίνωση της Συγκλήτου με αφορμή δημοσιεύματα για το Πάντειο

Η Σύγκλητος του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών με έκπληξη ενημερώθηκε για σειρά αναληθών δημοσιευμάτων που την εγκαλούν με αφορμή την απόφασή της (22.12.2020) σχετικά με την πανεπιστημιακή ασφάλεια.

Η έκπληξη οφείλεται στο γεγονός ότι το Πάντειο δεν είναι το μόνο πανεπιστημιακό ίδρυμα που έλαβε παρόμοια απόφαση. Πολλά πανεπιστήμια, όπως και η Σύνοδος Πρυτάνεων, έχουν διατυπώσει συναφείς απόψεις.

Συντονιστείτε στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom πατώντας εδώ, για να ενημερώνεστε ΠΡΩΤΟΙ για όλα τα τελευταία νέα!


Μας ανησυχεί η επιλεκτική στοχοποίηση ενός ιδρύματος που έχει ως αιχμή διδασκαλίας και έρευνας τις κοινωνικές και πολιτικές επιστήμες και του οποίου τη συμβολή στον δημόσιο και πνευματικό βίο της χώρας όλοι γνωρίζουν.

Η ακαδημαϊκή κοινότητα του Παντείου διακρίνεται για τη διεθνή της παρουσία και βρίσκεται στην πρωτοπορία της ποιοτικής διδασκαλίας καθώς και της επιστημονικά και κοινωνικά αναγνωρισμένης ερευνητικής δραστηριότητας.

Σκοπεύουμε να παραμείνουμε αφοσιωμένοι στα ακαδημαϊκά μας καθήκοντα και να συνεχίσουμε το διδακτικό και ερευνητικό μας έργο υπό συνθήκες εξαιρετικά δυσμενείς.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών