Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Το ΓΠΑ εκπροσωπείται πλέον και στο Ινστιτούτο Μοριακής Βιολογίας και Βιοτεχνολογίας του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας

Το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών εκπροσωπείται πλέον και στο Ινστιτούτο Μοριακής Βιολογίας και Βιοτεχνολογίας του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας

Επταμελής διεθνής Επιτροπή Αξιολόγησης που ορίσθηκε από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων εξέλεξε ως νέο Διευθυντή του Ινστιτούτου Μοριακής Βιολογίας και Βιοτεχνολογίας του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΜΒΒ-ΙΤΕ), τον Καθηγητή Γεωργικής Φαρμακολογίας κ. Ιωάννη Βόντα. 

Η συγκεκριμένη εκλογή αποτελεί ένα σπουδαίο επίτευγμα για το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, καθώς το Ινστιτούτο Μοριακής Βιολογίας και Βιοτεχνολογίας του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας είναι ένα από τα εμβληματικότερα και ιδιαίτερα σημαντικά ερευνητικά  ινστιτούτα σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Η διάκριση αυτή θα συνδράμει για ακόμα στενότερη συνεργασία μεταξύ του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και του Ινστιτούτου.

Είσαι Πρωτοετής; Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία έκδοσης φοιτητικού πάσου, φοιτητικών συγγραμμάτων, δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom.


Σημαντική επισήμανση είναι ότι ο εμπνευστής και ιδρυτής του συγκεκριμένου ινστιτούτου υπήρξε ο αείμνηστος Καθηγητής Φώτης Καφάτος.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών