Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Το ΓΠΑ εκπροσωπείται πλέον και στο Ινστιτούτο Μοριακής Βιολογίας και Βιοτεχνολογίας του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας

Το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών εκπροσωπείται πλέον και στο Ινστιτούτο Μοριακής Βιολογίας και Βιοτεχνολογίας του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας

Επταμελής διεθνής Επιτροπή Αξιολόγησης που ορίσθηκε από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων εξέλεξε ως νέο Διευθυντή του Ινστιτούτου Μοριακής Βιολογίας και Βιοτεχνολογίας του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΜΒΒ-ΙΤΕ), τον Καθηγητή Γεωργικής Φαρμακολογίας κ. Ιωάννη Βόντα. 

Η συγκεκριμένη εκλογή αποτελεί ένα σπουδαίο επίτευγμα για το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, καθώς το Ινστιτούτο Μοριακής Βιολογίας και Βιοτεχνολογίας του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας είναι ένα από τα εμβληματικότερα και ιδιαίτερα σημαντικά ερευνητικά  ινστιτούτα σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Η διάκριση αυτή θα συνδράμει για ακόμα στενότερη συνεργασία μεταξύ του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και του Ινστιτούτου.


Σημαντική επισήμανση είναι ότι ο εμπνευστής και ιδρυτής του συγκεκριμένου ινστιτούτου υπήρξε ο αείμνηστος Καθηγητής Φώτης Καφάτος.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr