Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

Ανάμεσα στα καλύτερα Business Schools παγκοσμίως το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Στα καλύτερα Business Schools παγκοσμίως το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μια ακόμη επιτυχία πετυχαίνουν τα ελληνικά πανεπιστήμια σε επίπεδο επιστημονικής παρουσίας. Στα 250 καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου το ΟΠΑ.

Η διεθνής λίστα κατάταξης Πανεπιστημίων Quacquarelli Symonds (QS) όπως έγινε γνωστό κατατάσσει το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών μεταξύ των κορυφαίων 250 ιδρυμάτων παγκοσμίως, που παρέχουν Μεταπτυχιακά Προγράμματα Πλήρους Φοίτησης  στο επιστημονικό πεδίο της Διοίκησης Επιχειρήσεων (full-time MBAs). Το Πανεπιστήμιο κατατάσσεται στην κατηγορία «Superior».

Τα κριτήρια κατάταξης είναι αφενός η φήμη του ιδρύματος στην ακαδημαϊκή κοινότητα και αφετέρου η φήμη των αποφοίτων του στην παγκόσμια αγορά εργασίας. Για την κατάταξη των Ιδρυμάτων, συμμετείχαν 76.798 ακαδημαϊκοί και 12.125 εργοδότες από όλον το κόσμο.

Δείτε ΕΔΩ τις διαδικασίες ολοκλήρωσης των εγγραφών για κάθε Πανεπιστήμιο και ΤΕΙ.

Μέσα από τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr οι Πρωτοετείς Φοιτητές θα ενημερωθούν ΠΡΩΤΟΙ για τις μετεγγραφές, δηλώσεις μαθημάτων, δωρεάν σίτιση, δωρεάν στέγαση, φοιτητικά συγγράμματα, φοιτητικό πάσο, φοιτητικά επιδόματα κτλ. Μείνετε Συντονισμένοι στα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr για την καθημερινή σας Φοιτητική Ενημέρωση! 

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου αξιολογήθηκε ως το καλύτερο ΑΕΙ της χώρας

Αν θέλετε να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα που αφορούν το ΟΠΑ πατήστε εδώ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

1 1 1 1 1 Αξιολόγηση 0.00 (0 ψήφοι)