Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 ΕΘΑΑΕ: Μας εκθέτει διεθνώς η επίθεση στον Πρύτανη του ΟΠΑ

ΕΘΑΑΕ: Μας εκθέτει διεθνώς η επίθεση στον Πρύτανη του ΟΠΑ

Η ΕΘΑΑΕ καταδικάζει την επίθεση στον Πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθηγητή Δημήτρη Μπουραντώνη.

Η Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης αυτονόητα και απερίφραστα καταδικάζει τη νέα οργανωμένη επίθεση στον Πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθηγητή Δημήτρη Μπουραντώνη, η οποία πλήττει την δημοκρατική παράδοση του Ελληνικού Πανεπιστημίου και μας εκθέτει διεθνώς.

Είσαι Πρωτοετής; Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία έκδοσης φοιτητικού πάσου, φοιτητικών συγγραμμάτων, δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom.


Η διαφύλαξη της ελευθερίας της έκφρασης αλλά και του κύρους των Πανεπιστημίων μας και η προστασία της ακαδημαϊκής κοινότητας από έκνομες ενέργειες που στοχοποιούν μέλη της πρέπει να αποτελούν κοινούς στόχους.

Η προχθεσινή επίθεση παραπέμπει σε φασιστικές πρακτικές, παρόμοιες με εκείνες που πρόσφατα καταδικάσθηκαν από σύσσωμο το πολιτικό φάσμα και από το σύνολο της κοινωνίας.

Ως τέτοιες οφείλουμε να τις αντιμετωπίζουμε και να τις απορρίπτουμε, μέχρις ότου απαλλαγούν τα Πανεπιστήμια από αυτές.

Ελπίζουμε να ληφθούν τα ενδεδειγμένα μέτρα για την ποινική δίωξη των δραστών.

Επικηρύχθηκαν οι δράστες της ΑΣΟΕΕ - Δίδεται αμοιβή 100.000 ευρώ για πληροφορίες

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών