Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Καινοτόμες εργασίες φοιτητών της Σχολής Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Πολυτεχνείου Κρήτης

Καινοτόμες εργασίες φοιτητών Αρχιτεκτονικής

Το εργαστήριο Ελαφρών Κατασκευών της Σχολής Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Πολυτεχνείου Κρήτης, o Δήμος Χανίων και η ΚΕΠΠΕΔΗΧ Κ.Α.Μ. διοργανώνουν έκθεση με τίτλο «Ελαφρές Κατασκευές – Καινοτόμες εργασίες φοιτητών Αρχιτεκτονικής».

Στην έκθεση θα παρουσιαστούν ποικίλες κατηγορίες εκθεμάτων:

Είσαι Πρωτοετής; Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία έκδοσης φοιτητικού πάσου, φοιτητικών συγγραμμάτων, δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom.


ελεύθερες συνθέσεις, καλύβες – πρωτόγονες ελαφρές κατασκευές, πλοία και κελύφη, φέροντες οργανισμοί, εξαρτήματα συνδεσμολογίας – κόμβοι και πειραματικές κατασκευές προηγμένων συστημάτων σε πραγματικό μέγεθος 1:1 όπως, εφελκυόμενες μεμβράνες, γεωδαιτικοί θόλοι, συστήματα tensegrity.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου την Δευτέρα 5 Ιουνίου και ώρα 19:00.

Η έκθεση αποτελεί μία προσπάθεια παροχής κινήτρων, εμπειριών και ηθικής αμοιβής προς τους φοιτητές, δίνοντάς τους την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα έργα τους στο ευρύ κοινό. Η εκδήλωση επίσης αποσκοπεί στο άνοιγμα του Πολυτεχνείου Κρήτης προς την κοινωνία, στην συνειδητοποίηση της πολυπλοκότητας της αρχιτεκτονικής σκέψης και του αρχιτεκτονικού έργου αλλά και στη διαπίστωση, ότι η Αρχιτεκτονική υπεισέρχεται και διαχέεται σε όλους τους τομείς της ζωής.

Παράλληλη εκδήλωση – Workshop – Εκθέματα και κατασκευές σε κλίμακα 1:1

Από το Σάββατο 3 έως και την Τετάρτη 7 Ιουνίου θα διεξαχθεί workshop στον υπαίθριο χώρο στάθμευσης του ΚΑΜ :

Θα κατασκευαστούν, Γεωδαιτικός θόλος και στέγαστρο από εφελκυόμενη μεμβράνη. Η μελέτη και κατασκευή τους έγινε εξ ολοκλήρου στο εργαστήριό μας, με χρήση ψηφιακής και συμβατικής τεχνολογίας.

Διάρκεια έκθεσης: 3 – 14 Ιουνίου 2017.

Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά 09:00 – 14:30 και 19:00 – 23:30.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών