Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

Πολυτεχνείου Κρήτης: 1o Τουρνουά Beach Volley Πολυτεχνείου Κρήτης: 1o Τουρνουά Beach Volley [εικόνες]

Πολυτεχνείου Κρήτης: 1o Τουρνουά Beach Volley

Γέλιο, μουσική, μπάλες στον αέρα και ο «Δαίδαλος», πρωταγωνίστησαν την Κυριακή 24 Μαΐου στο 1ο Τουρνουά Beach Volley του Πολυτεχνείου Κρήτης που πραγματοποιήθηκε στην παραλία των Αγίων Αποστόλων. Η ανταπόκριση του κοινού στο τουρνουά ήταν εμφανής, καθώς τα γήπεδα γέμισαν από 120 νέους που συμμετείχαν, ακολουθώντας το motto #Paikse_kai_esy!

Με 5 κατηγορίες, αρχαρίων γυναικών και ανδρών (sliver), προχωρημένων γυναικών και ανδρών (gold) και μεικτού, οι «μάχες» ξεκίνησαν από τις 10:00 έως αργά το απόγευμα.

Είσαι Πρωτοετής; Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία έκδοσης φοιτητικού πάσου, φοιτητικών συγγραμμάτων, δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom.


Oι φιναλίστ των αγώνων παρέλαβαν δώρα, μετάλλια και στεφάνια ελιάς! Οι βραβεύσεις έγιναν από τον Πρύτανη του Πολυτεχνείου Κρήτης Καθ. Β. Διγαλάκη και τον Αναπληρωτή Πρόεδρο του Συμβουλίου του Ιδρύματος Καθ. Ν. Καλογεράκη.

Η παραχώρηση των γηπέδων και εξοπλισμού έγινε από τον σύλλογο Beach Volley Νέας Κυδωνίας, ενώ η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε με την ευγενική χορηγία των εταιρειών Χιωτάκης, Daglas Dogs, Κρομμυδάκη Αριάδνη, Loca Café, Chania Surf Club, Rise Above Fear, Φαρμακείο Ατσαλάκη και των προπονητών Βανδουλάκη Ανδρέα και Δρυμαλίτη Γιώργου. Στην εκδήλωση συμμετείχε και η ομάδα Ράδιο-Ένταση του Πολυτεχνείου Κρήτης που έπαιξε μουσική ανεβάζοντας την διάθεση όλων στην παραλία!

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών