Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Παράταση εξαμήνου και εξεταστικής περιόδου σε σχολή του Πολυτεχνείου Κρήτης

Μετά από συνάντηση με τον Πρύτανη του Πολυτεχνείου Κρήτης όπου τέθηκε η ανάγκη παράτασης του χειμερινού εξαμήνου ειδικά για την Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών διαφάνηκε σύγκλιση απόψεων στο να δοθεί παράταση των μαθημάτων του χειμερινού εξαμήνου κατά 2 εβδομάδες δηλαδή μέχρι την Παρασκευή 24/1/2014.

Στην περίπτωση αυτή, η εξεταστική περίοδος θα αρχίσει την Δευτέρα 27/1/2014 και θα λήξει το Σάββατο 22/2/2014. Ειδικά για την εξεταστική αυτή περίοδο θα εξετασθούν εκτός από τα μαθήματα της κανονικής εξεταστικής και τα μαθήματα της εμβόλιμης εξεταστικής. Τα μαθήματα του εαρινού εξαμήνου του ακαδημαϊκού έτους 2013-2014 θα αρχίσουν την Δευτέρα 17/2/2012 και θα λήξουν την Παρασκευή 30 Μάιου 2014 ώστε να συμπληρωθούν 13 εβδομάδες μαθημάτων.

Για την επικύρωση του παραπάνω προγραμματισμού απαιτείται, σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο, Πράξη Πρύτανη του Πολυτεχνείου Κρήτης, η οποία αναμένεται στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Είσαι Πρωτοετής; Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία έκδοσης φοιτητικού πάσου, φοιτητικών συγγραμμάτων, δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom.


Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών