Ένταση στην Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Πατρών για τα θέματα που απασχολούν τους φοιτητές

Παρέμβαση φοιτητών στην Σύγκλητο του Πανεπιστημίου Πατρών

Σχετικά με τα όσα συνέβησαν στο Πανεπιστήμιο Πατρών η Πρύτανις Βενετσάνα Ε. Κυριαζοπούλου, δήλωσε στα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr τα εξής:

Σήμερα 5/10/17, κατά τη διάρκεια της συνάντησης των Προέδρων όλων των Τμημάτων, πριν την καθιερωμένη συνεδρίαση της Συγκλήτου, προκειμένου να ενημερωθούν για τα θέματα που θα απασχολήσουν το Πανεπιστήμιο Πατρών τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά, προσήλθαν φοιτητές, περίπου 150 άτομα, τα οποία εξέθεσαν τα προβλήματά τους και έγινε συζήτηση με την Πρύτανι και τους Προέδρους των Τμημάτων.

Ακολούθησε τα Φοιτητικά Νέα και στο Viber! Πατήστε εδώ για να μπείτε στην ομάδα μας! Ακόμη, μην ξεχνάς να επισκέπτεσαι καθημερινά τα Φοιτητικά Νέα πατώντας www.foititikanea.gr για να μην σου ξεφεύγει κανένα νέο.


Μετά από την αναχώρηση των φοιτητών παρέμειναν περίπου 30 άτομα, τα οποία με προπηλακισμούς εναντίον της Πρυτάνεως και των Προέδρων, προσπαθούσαν να αποτρέψουν την ολοκλήρωση της ενημέρωσης και την Σύγκλητο, που ήταν ορισμένη για σήμερα, εμποδίζοντας βίαια την αποχώρησή τους από την αίθουσα.

Η Πρυτανεία εκφράζει τη βαθιά της λύπη για παρόμοια γεγονότα, που δε συνεισφέρουν σε εποικοδομητικό διάλογο, διαταράσσουν την ομαλή λειτουργία του Πανεπιστημίου Πατρών και τελικά δεν οδηγούν σε επίλυση των προβλημάτων ολόκληρης της φοιτητικής κοινότητας, εξαιτίας των συμπεριφορών ορισμένων ατόμων που δεν αρμόζουν στο Ακαδημαϊκό περιβάλλον.

Παράπονα φοιτητών του Πανεπιστημίου Πατρών για την καθυστέρηση των λεωφορείων

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr


https://www.foititikanea.gr