Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Παράπονα φοιτητών του Πανεπιστημίου Πατρών για την καθυστέρηση των λεωφορείων

Φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών περιμένοντας στην στάση για να πάνε στο μάθημα τους

Αρκετά είναι τα παράπονα των φοιτητών και των φοιτητριών της Πάτρας για την καθυστέρηση των λεωφορείων που μεταφέρουν τους επιβάτες του προαστιακού σιδηρόδρομου στο Πανεπιστήμιο Πατρών.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν οι φοιτητές οι καθυστερήσεις είναι συχνές, με αποτέλεσμα να αργούν στο μάθημα τους και να τρέχουν να προλάβουν για να είναι στην ώρα τους.


Ορισμένοι μάλιστα από τους φοιτητές μη έχοντας διαφορετικό τρόπο για να εκφράσουν την δυσαρέσκεια τους και την δυσφορία τους, ανέβασαν σχετικές φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Φωτογραφίες που τους εμφανίζουν να περιμένουν με υπομονή και επιμονή στην στάση του Καστελόκαμπου για να πάνε στο μάθημα τους. Σημειώνουμε ότι τα παράπονα για τις καθυστερήσεις είχαν ξεκινήσει από το καλοκαίρι, όχι από τους φοιτητές, αλλά από τους Πατρινούς και αφορούσαν τα δρομολόγια του προαστιακού.

Συμπερασματικά, στον προαστιακό πρέπει να υπάρχει ένα γενικότερο πρόβλημα με τις καθυστερήσεις και την όλη λειτουργία, τους τελευταίους μήνες.

Οι φωτογραφίες σύμφωνα με το Patras Events αναρτήθηκαν στο facebook στην σελίδα "Φίλοι Προαστιακού Σιδηροδρόμου Πάτρας".

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr