Ο θεσμός του «Ακροατή Φοιτητή» στο Πανεπιστήμιο Πατρών

Ο θεσμός του «Ακροατή Φοιτητή» στο Πανεπιστήμιο Πατρών

Το Πανεπιστήμιο Πατρών, στο πλαίσιο της εξωστρέφειας και της σύνδεσής του με την τοπική κοινωνία, συνεχίζει την υλοποίηση του ιδιαίτερα επιτυχημένου θεσμού του «Ακροατή Πανεπιστημιακών Μαθημάτων» για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017. Στόχος παραμένει η διάχυση της ποιοτικής και έγκυρης επιστημονικής γνώσης με σεβασμό στην επιθυμία του σύγχρονου ανθρώπου για διαρκή επιμόρφωση.

Ο θεσμός αυτός δίνει τη δυνατότητα σε κάθε πολίτη, ανεξάρτητα από την ηλικία και το επίπεδο σπουδών του, να παρακολουθήσει πανεπιστημιακά μαθήματα, τα οποία ο ίδιος θα επιλέξει από τα προσφερόμενα Προγράμματα Σπουδών των Τμημάτων του Ιδρύματός μας, που διαθέτουν μαθήματα για τον σκοπό αυτό.


Ακολούθησε τα Φοιτητικά Νέα και στο Viber! Πατήστε εδώ για να μπείτε στην ομάδα μας! Ακόμη, μην ξεχνάς να επισκέπτεσαι καθημερινά τα Φοιτητικά Νέα πατώντας www.foititikanea.gr για να μην σου ξεφεύγει κανένα νέο.

Για πρώτη φορά το Πανεπιστήμιο δίνει την δυνατότητα στους ενδιαφερομένους να υποβάλλουν την αίτησή τους ηλεκτρονικά έως τα τέλη Οκτωβρίου 2016.

Περισσότερες πληροφορίες στο σύνδεσμο του Πανεπιστημίου Πατρών για τον Ακροατή Φοιτητή.

Η Διεύθυνση Εκπαίδευσης & Έρευνας έχει τον συντονισμό της δράσης.

Tηλέφωνα επικοινωνίας 2610.996649 και 2610.969046.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr


https://www.foititikanea.gr