Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Ετήσιο Συνέδριο με θέμα «Tradition, Modernity, and Beyond» στο Πανεπιστήμιο Αθηνών

Ετήσιο Συνέδριο της International Society for MacIntyrean Enquiry (ISME) με θέμα « Tradition, Modernity, and Beyond»

(Αθήνα, 9-12 Ιουλίου 2014, Κεντρικό Κτήριο Πανεπιστημίου Αθηνών, Πανεπιστημίου 30)

Ο Τομέας Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και ο Τομέας Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Αθηνών συνδιοργανώνουν το 8ο Ετήσιο Συνέδριο της International Society for MacIntyrean Enquiry (ISME) με θέμα «Tradition, Modernity and Beyond» που θα πραγματοποιηθεί από 9 έως 12 Ιουλίου 2014 στην Αθήνα στο κεντρικό κτήριο του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Αμφιθέατρο «Άλκη Αργυριάδη», Πανεπιστημίου 30).

Συντονιστείτε στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom πατώντας εδώ, για να ενημερώνεστε ΠΡΩΤΟΙ για όλα τα τελευταία νέα!


Η έναρξη του συνεδρίου θα γίνει την Τετάρτη 9 Ιουλίου στις 19.00 στην Μεγάλη Αίθουσα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Πανεπιστημίου 30).

Στο συνέδριο θα λάβουν μέρος εξήντα έλληνες και ξένοι ομιλητές με ανακοινώσεις κυρίως σχετικές με το έργο του αμερικανού φιλοσόφου σκωτικής καταγωγής Alasdair MacIntyre, αλλά και με άλλα θέματα σχετικά με την πολιτική και ηθική φιλοσοφία (δημοκρατία, ελευθερία, δικαιοσύνη, ισότητα, αρετές) και φιλοσοφικές ηθικές πολιτικές θεωρίες, όπως δεοντολογία, ωφελιμισμός, ηθική της αρετής, μαρξισμός, φιλελευθερισμός, κοινοτισμός, αστικός ρεπουμπλικανισμός.

Η γλώσσα του συνεδρίου είναι η αγγλική.

Η παρακολούθηση των εργασιών του συνεδρίου είναι ελεύθερη στο κοινό.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέξουν στα συνημμένα αρχεία για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το Συνέδριο (Δελτίο Τύπου, πρόγραμμα, Βιβλίο Περιλήψεων κ.α.).

Από τη

Διεύθυνση Διεθνών και Δημοσίων Σχέσεων

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών