Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

EESTEC ΠΑΤΡΑΣ, Διεθνές Workshop, IT Sprint, Πανεπιστήμιο Πατρών EESTEC ΠΑΤΡΑΣ | Διεθνές Workshop "IT Sprint" στο Πανεπιστήμιο Πατρών

EESTEC ΠΑΤΡΑΣ | Διεθνές Workshop "IT Sprint" στο Πανεπιστήμιο Πατρών

Για τέταρτη φορά η EESTEC Πάτρας διοργανώνει ένα διεθνές workshop με συμμετέχοντες φοιτητές τόσο από διάφορες ευρωπαϊκές χώρες, όσο και από το Πανεπιστήμιο Πατρών.

Τι είναι όμως η EESTEC;


Είναι ένας μη κυβερνητικός, μη κερδοσκοπικός οργανισμός, εθελοντικής δράσης, που αποτελείται από φοιτητές των τμημάτων Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ σε όλη την Ευρώπη. Βασικός σκοπός της είναι η δημιουργία διεθνών σχέσεων μεταξύ των φοιτητών και η ανάπτυξη της τεχνογνωσίας και των προσωπικών τους δεξιοτήτων μέσα από ποικίλες δραστηριότητες και workshops.

Σε αυτό το πολυπολιτισμικό πνεύμα, η τοπική κοινότητα EESTEC διοργανώνει το "IT Sprint", στόχος του οποίου είναι η ανάπτυξη της International IT Team της EESTEC.

Τι είναι το IT Sprint;

Πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα events της διεθνής κοινότητας EESTEC, το οποίο θα δώσει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να εντρυφήσουν και να εξοικειωθούν με την τεχνολογία λογισμικού και να συνεργαστούν με άλλα μέλη της EESTEC πάνω σε εφαρμογές λύσεων λογισμικού. Πιο συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες θα πάρουν μια γεύση από τον κόσμο του σχεδιασμού λογισμικού και θα αποκτήσουν δεξιότητες μέσω της διεκπεραίωσης ενός project και την επικοινωνία με τους πελάτες.

H εκδήλωση θα διαρκέσει 7 ημέρες, από τις 20 έως τις 27 Μαρτίου, και θα λάβει χώρα στο Πανεπιστήμιο Πατρών με 12 συμμετέχοντες από διάφορες ευρωπαϊκές χώρες, στους οποίους θα καλυφθούν πλήρως οι ανάγκες στέγασης και σίτισης.

Θα αναρωτιέσαι μάλλον τι θα περιλαμβάνει ένα τέτοιο event:

  • Διαλέξεις
  • Πρακτικά Σεμινάρια (Trainings και Workshops)
  • Συγγραφή Κώδικα
  • 12ωρο Hackathon (mini διαγωνισμός επίλυσης προγραμματιστικών προβλημάτων)
  • Ξενάγηση στην πόλη
  • Εκδρομή στην Ναύπακτο

Ποιοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή;

Εκτός από τους 12 Ευρωπαίους φοιτητές, δικαίωμα συμμετοχής μπορούν να έχουν και 10 φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών, οι οποίοι πρέπει να έχουν πρακτική εμπειρία στη χρήση της γλώσσας προγραμματισμού PHP. Επίσης, θα ήταν χρήσιμη αλλά όχι απαραίτητη μία στοιχειώδης γνώση πάνω σε frameworks, όπως το CοdeIgniter. Αναζητούμε άτομα που είναι αποφασισμένα, μπορούν να δουλέψουν σε ομάδα, και θέλουν να μάθουν πώς να βελτιώσουν τον εαυτό τους, αλλά και τη Διεθνή Κοινότητα της EESTEC.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο website του event: http://eestec.ece.upatras.gr/IT-sprint/

Μπορείτε να επικοινωνήσετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ή να έρθετε σε άμεση επαφή με το Γραφείο στην Φοιτητική Εστία του Πανεπιστημίου Πατρών.

Μέγας χορηγός: Ergologic

TΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ/FOITITIKANEA.GR ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ του Διεθνές Workshop "IT Sprint"

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr