Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

καθηγητής, φοιτητές, αναλογία, Πανεπιστήμιο Πατρών Μόλις ένας καθηγητής για 121 φοιτητές  η αναλογία στο Πανεπιστήμιο Πατρών

Μόλις ένας καθηγητής για 121 φοιτητές  η αναλογία στο Πανεπιστήμιο Πατρών

Σε τραγική κατάσταση είναι το Πανεπιστήμιο Πατρών, εξαιτίας της έλλειψης που αντιμετωπίζει σε διδακτικό προσωπικό.

Όπως δήλωσε στον Ant1 Πάτρας η Πρύτανις του Πανεπιστημίου Πάτρας Βενετσάνα Κυριαζοπούλου: "Το Πανεπιστήμιό μας έχει χάσει κόσμο είτε για έκτακτους λόγους, είτε λόγω σύνταξης, είτε άλλων, χωρίς να έρχεται νέο προσωπικό. Το αποτέλεσμα είναι να έχουμε διαρκή συρρίκνωση".


Ακολούθησε τα Φοιτητικά Νέα και στο Viber! Πατήστε εδώ για να μπείτε στην ομάδα μας! Ακόμη, μην ξεχνάς να επισκέπτεσαι καθημερινά τα Φοιτητικά Νέα πατώντας www.foititikanea.gr για να μην σου ξεφεύγει κανένα νέο.

Παράλληλα, επεσήμανε πως σε επικοινωνία που είχε με την αναπληρώτρια Υπουργό Παιδείας κ. Σία Αναγνωστοπούλου, της υποσχέθηκε πως θα προκηρυχθούν 25 θέσεις διδακτικού προσωπικού στο Πανεπιστήμιο Πάτρας, όμως όπως τονίζει η Πρύτανις δεν αρκούν για τα 24 τμήματα που υπάρχουν στο ΑΕΙ και τις ελλείψεις που παρουσιάζουν. 

"Έχουμε φτάσει σε σημείο να υπάρχει αναλογία 1 καθηγητής προς 121 φοιτητές και συγκεκριμένα αυτο παρουσιάζεται στο Τμήμα Οικονομικών" σημείωσε χαρακτηριστικά, και πλέον όπως δήλωσε θα συνεχίσουν να διεκδικούν όσες περισσότερες θέσεις διδακτικού προσωπικού μπορούν.

Περισσότερα νέα που αφορούν το Πανεπιστήμιο Πατρών στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr