Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

Φοιτήτρια, Πανεπιστημίου Πατρών, δέχτηκε επίθεση, χώρο, Πανεπιστημιούπολης Φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Πατρών δέχτηκε επίθεση εντός της Πανεπιστημιούπολης

Φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Πατρών δέχτηκε επίθεση εντός της Πανεπιστημιούπολης

Πληθαίνουν τα περιστατικά παραβατικότητας και κλοπών στο χώρο της Πανεπιστημιούπολης, στην Πάτρα.

Μετά την κλοπή που έγινε στον χώρο της βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Πατρών, μία φοιτήτρια περιμένοντας το λεωφορείο δέχτηκε επίθεση από μία ομάδα ατόμων ρομά, αργά το μεσημέρι της Παρασκευής.


Οι ρομά, εκ των οποίων οι δύο ήταν γυναίκες, η μία 25χρονη (μάλλον έγκυος) και η άλλη 12 ετών (πιο πέρα περίμεναν άλλοι δύο), αφού επιτέθηκαν στην κοπέλα, άρπαξαν το πορτοφόλι της που είχε μέσα στην τσάντα της, κλέβοντας ότι χαρτονόμισμα υπήρχε εκεί.

Το περιστατικό έγινε στη στάση του λεωφορείου, απέναντι από τη Ιατρική Σχολή, με την φοιτήτρια να είναι μόνη της στο σημείο, ενώ μετά την επίθεση που δέχτηκε να καλεί τρομοκρατημένη σε βοήθεια.

Τελικά, σύμφωνα με την καταγγελία που έφτασε στο patrasevents, βλέποντας την κοπέλα να φωνάζει σταμάτησε ένα διερχόμενο αυτοκίνητο. Η ομάδα των ρομά όμως είχε εξαφανιστεί από το σημείο.

Να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνουν τέτοια περιστατικά στην Πανεπιστημιούπολη και θα πρέπει επιτέλους κάτι να γίνει για να υπάρχει μεγαλύτερη φύλαξη στον χώρο, αλλά και αστυνόμευση στην ευρύτερη περιοχή.

Περισσότερα νέα που αφορούν το Πανεπιστήμιο Πατρών στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr