Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

Εξασφαλισμένη η σίτιση των φοιτητών του Παν. Πατρών στο Αγρίνιο από τον Σεπτέμβριο Εξασφαλισμένη η σίτιση των φοιτητών του Παν. Πατρών στο Αγρίνιο από τον Σεπτέμβριο

Εξασφαλισμένη η σίτιση των φοιτητών του Παν. Πατρών στο Αγρίνιο από τον Σεπτέμβριο

Τους καλοκαιρινούς μήνες η φοιτητική λέσχη παραμένει κλειστή

Σύμφωνα με πληροφορίες η σίτιση για τις Πανεπιστημιακές Σχολές Αγρινίου θα συνεχίσει να γίνεται μέσα από εταιρεία catering.


Ακολούθησε τα Φοιτητικά Νέα και στο Viber! Πατήστε εδώ για να μπείτε στην ομάδα μας! Ακόμη, μην ξεχνάς να επισκέπτεσαι καθημερινά τα Φοιτητικά Νέα πατώντας www.foititikanea.gr για να μην σου ξεφεύγει κανένα νέο.

Όπως είχε αναφέρει κατά το παρελθόν το agrinioreport, τόσο η δημοτική αρχή όσο και οι ίδιοι οι φοιτητές ήταν ιδιαίτερα ευχαριστημένοι από το εν λόγω catering στο θέμα της σίτισης των τριών Πανεπιστημιακών Σχολών της πόλης του Αγρινίου. Λόγω των δυσχερών οικονομικών συγκυριών τις οποίες διανύει καθημερινά η χώρα, η εκπόνηση ενός διαγωνισμού για την ανάληψη της σίτισης από δικαιούχο φαίνεται πως ήταν δύσκολη. Συνεπώς, η σίτιση των φοιτητών συνεχίζεται με απευθείας ανάθεση στο catering, ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία από το Πανεπιστήμιο Πατρών προς το catering.

Τους καλοκαιρινούς μήνες η φοιτητική λέσχη παραμένει κλειστή και ανοίγει ξανά με την έλευση της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς, από Σεπτέμβριο δηλαδή.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr