Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Ο φίλος των φοιτητών... ο Λευτεράκης! Ο ελεγκτής του Αστικού ΚΤΕΛ που έχει 7.360 φίλους στο facebook!

Δική του σελίδα στο facebοok, έχει αποκτήσει ο Λευτεράκης. Πρόκειται για έναν ελεγκτή του Αστικού ΚΤΕΛ Πάτρας που έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον κυρίως φοιτητών, οι οποίοι του έχουν κάνει την τιμή… να του φτιάξουν δική του σελίδα στο facebook. Μάλιστα μέχρι σήμερα ο Λευτέρης έχει πάνω από 7.350 φίλους και τα αιτήματα αλλά και τα Like πέφτουν «βροχή»!

Διαβάστε Επίσης: Τα τελευταία νέα του Πανεπιστημίου Πατρών μέσα από τα ''Φοιτητικά Νέα'' 04/04/15

Εάν σπουδάζεις στην Πάτρα δεν υπάρχει περίπτωση να μην τον γνωρίζεις!


Το ότι εκτός απο τους φοιτητές, ολοένα και περισσότεροι Πατρινοί χρησιμοποιούν τα αστικά λεωφορεία φαίνεται να έχει κάνει σούπερ σταρ τον «Λευτεράκη» όπως έχει ονομαστεί η σελίδα.

Ο συγκεκριμένος ελεγκτής, συγκεντρώνει σχόλια που έχουν να κάνουν τόσο με τη δουλειά του και τη συνέπειά του, η οποία εξαντλείται στα όρια της αυστηρότητας. Αυτό το στοιχείο «ερεθίζει» τους σχολιαστές του διαδικτύου που χρησιμοποιούν μερικές φορές σληρούς χαρακτηρισμούς για τον ελεγκτή. 

Οπως γράφει το tempo24.gr, από την άλλη πλευρά ο «lefterakis», γίνεται στόχος δυσμενών σχολίων που σχετίζονται με την εν γένει κατάσταση στις Αστικές συγκοινωνίες.

Όπως και να έχει πάντως ο φίλος μας ο Λευτεράκης για να θυμηθούμε και την Ελληνική τανία, έχει γίνει «σταρ» και πλέον σε όποιο λεωφορείο και να μπει, τα κινητά πιάνουν «φωτιά» καθώς όλοι θέλουν να απαθανατίσουν τις στιγμές του. Φαίνεται όμως ο ίδιος να μην ενοχλείται καθόλου από τους … «παπαράτσι» και να συνεχίζει χωρίς κανένα πρόβλημα να κάνει τη δουλειά του! 

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr