Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Πανεπιστήμιο Πατρών: Η βιβλιοθήκη σημείο διανομής συγγραμμάτων του Ευδόξου

Δυνατότητα παραλαβής φοιτητικών συγγραμμάτων από την βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Πατρών

Φοιτητικά Συγγράμματα (Εύδοξος): Η Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης Πανεπιστημίου Πατρών ενημερώνει τους φοιτητές και τις φοιτήτριες του Πανεπιστημίου Πατρών ότι η Βιβλιοθήκη θα λειτουργήσει ως σημείο διανομής συγγραμμάτων του Ευδόξου.

Η διανομή των διδακτικών συγγραμμάτων ξεκίνησε τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022 και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2023.


Τα συγγράμματα που θα επιλεγούν από τους φοιτητές/τριες πρέπει να αντιστοιχούν στα μαθήματα εκείνα που έχουν συμπεριλάβει στη δήλωση του εξαμήνου. 

Οι φοιτητές/ριες μπορούν να δηλώνουν τις προτιμήσεις τους και να λαμβάνετε σειρά προτεραιότητας για παραλαβή των συγγραμμάτων είτε με φυσική παρουσία είτε τηλεφωνικά στο 2610969621, καθημερινά από 9:00 ως 13:00. Γι’ αυτό είναι απαραίτητη η δήλωση του PIN.

Για την παραλαβή συγγραμμάτων μπορούν να προσέρχονται στη Βιβλιοθήκη καθημερινά από 9:00 ως 18:00, αφού πρώτα έχουν ενημερωθεί για τη διαθεσιμότητα των συγγραμμάτων.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση, οι φοιτητές/ριες μπορούν να επισκέπτονται στη σελίδα του Ευδόξου για να ενημερώνονται αν, λόγω εξάντλησης των αποθεμάτων, έχει αλλάξει το σημείο διανομής του συγγράμματος που θέλουν.

Στο ίδιο χρονικό διάστημα θα πρέπει να ολοκληρωθεί και η διαδικασία παράδοσης από τους εκδοτικούς οίκους των παραγγελθέντων από τις βιβλιοθήκες διδακτικών συγγραμμάτων.

ΕΥΔΟΞΟΣ: Ξεκίνησαν οι δηλώσεις και η διανομή των φοιτητικών συγγραμμάτων Χειμερινού Εξαμήνου (2022-2023)

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr