Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Το Πανεπιστήμιο Πατρών ξεκινά τη λειτουργία υπηρεσίας δεδομένων αιθουσιολογίου

Το Πανεπιστήμιο Πατρών ξεκινά τη λειτουργία υπηρεσίας δεδομένων αιθουσιολογίου

Πανεπιστήμιο Πατρών: Με την έναρξη της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς, το Πανεπιστήμιο Πατρών ενεργοποιεί την υπηρεσία δεδομένων αιθουσιολογίου, ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για τους φοιτητές (νέους, αλλά και τους παλαιότερους), όπου μπορούν να ανατρέξουν ώστε να λάβουν γνώση για τις αίθουσες διδασκαλίας των μαθημάτων τους.

Στην πλατφόρμα, η οποία είναι συμβατή με όλες τις φορητές συσκευές,  καταγράφονται για κάθε αίθουσα τα παρακάτω δεδομένα: Όνομα, Τμήμα, Κτήριο, Όροφος, Χωρητικότητα, Wifi πρόσβαση, Τύπος, Στίγμα στον Χάρτη, Ωρολόγιο Πρόγραμμα. Η υπηρεσία είναι προσβάσιμη στο https://maps.classrooms.upatras.gr.

Ακολούθησε τα Φοιτητικά Νέα και στο Viber! Πατήστε εδώ για να μπείτε στην ομάδα μας! Ακόμη, μην ξεχνάς να επισκέπτεσαι καθημερινά τα Φοιτητικά Νέα πατώντας www.foititikanea.gr για να μην σου ξεφεύγει κανένα νέο.


Η υπηρεσία είναι συνδεδεμένη με το υπάρχον σύστημα αιθουσιολογίου του Πανεπιστήμιου Πατρών, https://classrooms.upatras.gr, ώστε οι φοιτητές να μπορούν να ανακατευθυνθούν και να δουν από το ίδιο περιβάλλον και το πρόγραμμα της κάθε αίθουσας, ενώ ταυτόχρονα ενημερώνεται οποιαδήποτε τροποποίηση στο ωρολόγιο πρόγραμμα χρήσης της κάθε αίθουσας.

Η υπηρεσία βρίσκεται υπό ανάπτυξη και στο μέλλον θα προστεθούν και νέα χαρακτηριστικά.

Για οποιαδήποτε παρατήρηση – πρόταση επικοινωνήστε στον σύνδεσμο: https://maps.classrooms.upatras.gr/contact/

Την ενημερωτική σελίδα των φοιτητών του Πανεπιστημίου Πατρών μπορείτε να την δείτε εδώ.


Η εφαρμογή λόγω των πολλών επισκέψεων μπορεί να παρουσιάζει καθυστερήσεις στην φόρτωση.


αιθουσιολόγιο Πανεπιστήμιο Πατρών

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr