Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Το Πανεπιστήμιο Πατρών θα απονείμει βραβεία σε φοιτητές και τιμητικές πλακέτες στα μέλη ΔΕΠ που αφυπηρέτησαν

Το Πανεπιστήμιο Πατρών θα απονείμει βραβεία σε φοιτητές και τιμητικές πλακέτες στα μέλη ΔΕΠ που αφυπηρέτησαν

Την Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 6.30 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί ο επίσημος εορτασμός του Πανεπιστημίου Πατρών για τους Τρεις Ιεράρχες και την Ημέρα των Γραμμάτων στην Αίθουσα Τελετών «Οδυσσέας Ελύτης».

Την έναρξη της εκδήλωσης θα πραγματοποιήσει με χαιρετισμό που θα απευθύνει ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών Καθηγητής Χρήστος Ι. Μπούρας, εστιάζοντας στη διττή σημασία και τον συμβολισμό της εορτής των Τριών Ιεραρχών και της Ημέρας των Γραμμάτων. Θα ακολουθήσει η κεντρική ομιλία από τον Διοικητή της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας κ. Άγγελο Μπίνη με τίτλο: «Η Διαχείριση Κινδύνων για τη βελτίωση της Διακυβέρνησης των Πανεπιστημίων».


Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα απονεμηθούν τιμητικές πλακέτες και διπλώματα στα μέλη ΔΕΠ που αφυπηρέτησαν το προηγούμενο ακαδημαϊκό έτος, 2020-21, ως αναγνώριση της μακρόχρονης προσφοράς τους στην εκπαίδευση και την ανάπτυξη του Ιδρύματος. Επίσης, θα απονεμηθούν τα «Φοιτητικά Βραβεία Αριστείας», τιμητικές διακρίσεις που συνοδεύονται από χρηματικά έπαθλα, σε αριστεύσαντες αποφοίτους του Πανεπιστημίου Πατρών το ακαδημαϊκό έτος 2020-21.

Ο εορτασμός θα ολοκληρωθεί με την απονομή των Βραβείων Εξαίρετης Δημοσίευσης «ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ» 2021 & του Βραβείου Εξαίρετης Διδασκαλίας «ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΟΥΤΣΟΣ» 2021.

Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση θα πρέπει να το δηλώσουν συμμετοχή στα τηλέφωνα: 2610 996611 & 996695 έως τις 26.1.2022. Κατά τη διεξαγωγή της εκδήλωσης θα τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα, με βάση τις ισχύουσες διατάξεις. Για την είσοδο είναι απαραίτητη η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Επισυνάπτεται η πρόσκληση της εκδήλωσης [pdf]

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr