Κλειστά Πανεπιστήμια: Το πρώτο δια ζώσης μάθημα στο Τμήμα Φυσικής του Παν. Πατρών (ΦΩΤΟ)

Κλειστά Πανεπιστήμια: Το πρώτο δια ζώσης μάθημα στο Τμήμα Φυσικής του Παν. Πατρών (ΦΩΤΟ)

"Το πρώτο δια ζώσης μάθημα στο Πανεπιστήμιο Πατρών είναι γεγονός μετά από έναν ολόκληρο χρόνο που οι σχολές μας είναι κλειστές". 

Ο Φοιτητικός Σύλλογος Φυσικού στην ανακοίνωση του αναφέρει:

Είσαι Πρωτοετής; Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία έκδοσης φοιτητικού πάσου, φοιτητικών συγγραμμάτων, δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom.


Στις 5/4 πραγματοποιήθηκε δια ζώσης μάθημα με τον καθηγητή Α. Τερζή να κάνει διάλεξη για τη Θεωρία της Σχετικότητας σε αίθουσα του Φυσικού, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε διάλεξη με το ίδιο θέμα σε υπαίθριο χώρο του Πανεπιστημίου. Κατά τη διάρκεια του μαθήματος τηρήθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας της υγείας.

Ο Φοιτητικός Σύλλογος Φυσικού αποδεικνύει σήμερα στην κυβέρνηση πως όλα τα αιτήματα που έθεταν οι φοιτητές το προηγούμενο διάστημα μπορούν και πρέπει να ικανοποιηθούν. Οι σχολές μπορούν να ανοίξουν με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας της Υγείας μας. Οι φοιτητές να μπορέσουμε να επιστρέψουμε στα αμφιθέατρα, να μην υποβαθμιστεί άλλο η μόρφωση μας. Οι σχολές μας είναι ανάγκη να ανοίξουν, να γίνουμε ξανά φοιτητές! 

Ξέρουμε πολύ καλά πως η κυβέρνηση έχει επιλέξει να κρατήσει τις σχολές μας κλειστές τον τελευταίο χρόνο. Για αυτό δεν έχει βγει ούτε μία ανακοίνωση που να αναφέρει πότε θα επιστρέψουν οι φοιτητές στις σχολές, πότε θα γίνουν τα μαθήματα δια ζώσης. 

Μέσα από πολύμορφες δράσεις θα συνεχίσουμε να αναδεικνύουμε την ανάγκη να γίνουν τώρα πράξη τα αιτήματά μας, να ανοίξουν οι σχολές μας με ασφάλεια!

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών

https://www.foititikanea.gr