Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Παν. Πατρών: Εμφάνιση κρουσμάτων σε χώρους του Πανεπιστημίου - SOS ενημέρωση

Παν. Πατρών: Εμφάνιση κρουσμάτων σε χώρους του Πανεπιστημίου - SOS ενημέρωση

Με αφορμή την εμφάνιση κρουσμάτων σε χώρους του Πανεπιστημίου, και προς αποφυγή διασποράς, ο Πρόεδρος της Επιτροπής COVID-19 του Πανεπιστημίου Πατρών και Αντιπρύτανης της Φοιτητικής Μέριμνας Μάρκος Μαραγκός, ο Τεχνικός Ασφαλείας Γιώργος Θωμόπουλος και η Ιατρός Εργασίας Δήμητρα Γ. Τριανταφύλλου, ενημερώνουν πως σε περίπτωση εμφάνισης οποιουδήποτε συμπτώματος όπως βήχας, πυρετός, μυαλγίες, απώλεια γεύσης-όσφρησης κλπ να επικοινωνήσουν με γιατρό, να μην προσέρχεσθε στην εργασία και να ενημερώνετε άμεσα τον προϊστάμενο σας.

Σε περίπτωση διενέργειας τεστ COVID-19 θα πρέπει να ενημερώνεται η υπηρεσία (ιατρός εργασίας, τεχνικός ασφαλείας) για το αποτέλεσμα.


Ακολούθησε τα Φοιτητικά Νέα και στο Viber! Πατήστε εδώ για να μπείτε στην ομάδα μας! Ακόμη, μην ξεχνάς να επισκέπτεσαι καθημερινά τα Φοιτητικά Νέα πατώντας www.foititikanea.gr για να μην σου ξεφεύγει κανένα νέο.

Τονίζεται ότι σε περίπτωση εμφάνισης επιβεβαιωμένου κρούσματος σε μέλος του Πανεπιστημίου, θα πρέπει να ενημερώνεται αμέσως και χωρίς καμία καθυστέρηση ο υπεύθυνος (ο Προϊστάμενος στην περίπτωση του διοικητικού προσωπικού ή ο Πρόεδρος του Τμήματος στην περίπτωση διδακτικού προσωπικού/ΥΔ/μετ. φοιτητών/φοιτητών) για την άμεση εφαρμογή των απαιτούμενων ενεργειών σύμφωνα με το πρωτόκολλο.

Υπενθυμίζεται από το Πανεπιστημιακό Ίδρυμα για την πιστή εφαρμογή των παρακάτω:

1. Αποφυγή συνωστισμού και τήρηση των ενδεδειγμένων αποστάσεων ασφαλείας σε όλους τους χώρους

2. Καθολική και σωστή χρήση μάσκας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

3. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθ' όλη τη διάρκεια της εργασίας. Η μάσκα δεν πρέπει να αφαιρείται για λήψη ροφήματος και φαγητού ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο, παρουσία άλλου ατόμου που δεν φέρει μάσκα

4. Συχνό πλύσιμο-απολύμανση των χεριών

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr