Αρνητικό, αλλά με μικρή συμμετοχή το αποτέλεσμα των (rapid test) COVID-19 στο Πανεπιστήμιο Πατρών

Αρνητικό, αλλά με μικρή συμμετοχή το αποτέλεσμα των (rapid test) COVID-19 στο Πανεπιστήμιο Πατρών

Αρνητικό το αποτέλεσμα των τεστ ταχείας ανίχνευσης του κορωνοϊού (rapid test) σε όλους όσους υπεβλήθησαν στη συγκεκριμένη εξέταση που ολοκληρώθηκε χθες 21/1/21 και αφορούσε σε μέλη από όλες τις κατηγορίες της πανεπιστημιακής κοινότητας.

Το Πανεπιστήμιο Πατρών διενήργησε τη συγκεκριμένη εθελοντική εξέταση προσβλέποντας στην ασφαλέστερη λειτουργία του Ιδρύματος σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, τον οποίο και ευχαριστεί. Η συγκεκριμένη εξέταση πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο Πατρών με την τήρηση όλων των κανόνων του υγειονομικού πρωτοκόλλου, αποδεικνύοντας τη σοβαρότητα με την οποία το Ίδρυμα αντιμετωπίζει την πανδημία και εκ του αποτελέσματος διαφαίνεται η συνεπής και αποτελεσματική εφαρμογή των μέτρων προστασίας στο Ίδρυμα.


Ακολούθησε τα Φοιτητικά Νέα και στο Viber! Πατήστε εδώ για να μπείτε στην ομάδα μας! Ακόμη, μην ξεχνάς να επισκέπτεσαι καθημερινά τα Φοιτητικά Νέα πατώντας www.foititikanea.gr για να μην σου ξεφεύγει κανένα νέο.

Ο συνολικός αριθμός των ελεγμένων δειγμάτων έφτασε μόλις τους 273, παρά την ενθάρρυνση των Πρυτανικών Αρχών για συμμετοχή στη διαδικασία του Διδακτικού-Επιστημονικού & Διοικητικού Προσωπικού όλων των κατηγοριών, καθώς και μεταπτυχιακών φοιτητών /υποψηφίων διδακτόρων, και όσων εκ των φοιτητών διαμένουν στις φοιτητικές εστίες.

Ειδικότερα τα στατιστικά στοιχεία ανά κατηγορία που συμμετείχαν στη διαδικασία έχουν ως ακολούθως:

  • Μέλη ΔΕΠ, ΕΕΠ, ΕΔΙΠ, ΕΤΕΠ, Επιστημονικοί Συνεργάτες, Ομότιμοι Καθηγητές: 90 ήτοι (32,97%)
  • Διοικητικοί (μόνιμοι, συμβασιούχοι και προσωπικό καθαριότητας): 83 ήτοι (30,40%)
  • Υποψ. Διδάκτορες, Μεταπτυχιακοί Φοιτητές, Ερευνητές, Μεταδιδάκτορες: 85 ήτοι (31,14%)
  • Προπτυχιακοί Φοιτητές: 15 ήτοι (5,86%)

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr


https://www.foititikanea.gr