Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Διεθνής διάκριση για το IEEE Student Branch του Πανεπιστημίου Πατρών

Διεθνής διάκριση για το IEEE Student Branch του Πανεπιστημίου Πατρών

Τη σημαντική διάκριση «IEEE Regional Exemplary Student Branch 2020» έλαβε για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια το φοιτητικό παράρτημα του IEEE Student Branch του Πανεπιστημίου Πατρών.

Το συγκεκριμένο βραβείο απονέμεται από το IEEE κάθε έτος στα παραρτήματα που προβάλλουν υποδειγματικές επιδόσεις με τις δράσεις και την οργάνωση τους.

Είσαι Πρωτοετής; Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία έκδοσης φοιτητικού πάσου, φοιτητικών συγγραμμάτων, δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom.


To IEEE Student Branch – University of Patras ιδρύθηκε το 2003 και αποτελεί το φοιτητικό παράρτημα του IEEE στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Αριθμεί περισσότερους από 40 ενεργούς εθελοντές οι οποίοι δραστηριοποιούνται στην διοργάνωση εκδηλώσεων και δράσεων
στους τομείς των ηλεκτρολόγων /ηλεκτρονικών μηχανικών και επιστήμης υπολογιστών.

Η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Πατρών συγχαίρει θερμά το φοιτητικό παράρτημα ΙΕΕΕ του Ιδρύματός μας για την πολύ σημαντική διάκριση που έλαβαν.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών