Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Στον πρωθυπουργό καταφεύγουν, λόγω κατάληψης, οι γονείς φοιτητών των Ηλεκτρολόγων Πατρών

Στον πρωθυπουργό καταφεύγουν, σύμφωνα με την «Καθημερινή», γονείς φοιτητών του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών, ζητώντας τη συνδρομή του για να αντιμετωπιστεί η κατάληψη της σχολής, που διαρκεί επτά εβδομάδες, με κίνδυνο να χαθεί το εξάμηνο.

Κατάληψη για έβδομη συνεχή εβδομάδα

Θα παραμείνει υπό κατάληψη για έβδομη συνεχή εβδομάδα το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Τ/Υ του Πανεπιστημίου Πατρών σύμφωνα με την συνέλευση που πραγματοποιήθηκε σήμερα, 26/11/14. Το Τμήμα συγκεκριμένα θα τελεί υπό κατάληψη κατά το διάστημα 26/11-03/12/2014, όπου και θα πραγματοποιηθεί νέα γενική συνέλευση των φοιτητών στις 13:00.

Είσαι Πρωτοετής; Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία έκδοσης φοιτητικού πάσου, φοιτητικών συγγραμμάτων, δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom.


Υπαρκτός, πλέον, είναι ο κίνδυνος απώλειας του εξαμήνου των φοιτητών του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Πάτρας, μετά την (ήδη) χαμένη εξεταστική περίοδο του φθινοπώρου.

Διαβάστε Επίσης: 

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών