Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Αναστολή Κλινικών δραστηριοτήτων για τους φοιτητές Ιατρικής του Παν. Πατρών λόγω του κρούσματος

Αναστολή Κλινικών δραστηριοτήτων για τους φοιτητές Ιατρικής του Παν. Πατρών λόγω του κρούσματος

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Φοιτητικά Νέα» στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων κατά της εξάπλωσης του Κορωνοϊού και προκειμένου να αποφευχθεί ο συγχρωτισμός πολλών ατόμων σε κλειστό χώρο, πληροφορούνται οι φοιτητές ότι αναστέλλονται οι κλινικές δραστηριότητες των φοιτητών του Τμήματος Ιατρικής για μία εβδομάδα τουλάχιστον. 

Επομένως, παρακαλούνται οι φοιτητές να μην προσέρχονται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών (Ρίου) για οποιαδήποτε εκπαιδευτική δραστηριότητα μέχρι να αποσταλεί νεότερη ενημέρωση.

Είσαι Πρωτοετής; Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία έκδοσης φοιτητικού πάσου, φοιτητικών συγγραμμάτων, δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom.


Το ένατο κρούσμα του κορωνοϊού στην Ελλάδα εντοπίσθηκε νωρίτερα στην Πάτρα και νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών