Πανεπιστήμιο Πατρών: Ενημέρωση πανεπιστημιακής κοινότητας για τον Κορωνοϊό

Πανεπιστήμιο Πατρών: Ενημέρωση πανεπιστημιακής κοινότητας για τον Κορωνοϊό

Προκειμένου να ενημερωθούν τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας για το θέμα του Κορωνοϊού, η Πρύτανις του Πανεπιστημίου Πατρών Καθηγήτρια Β. Κυριαζοπούλου θα πραγματοποιήσει εκδήλωση ενημέρωσης, με θέμα: «Επιδημία από Κορωνοϊό COVID 19», την Παρασκευή 28.2.20 και ώρα: 13.00 στην Αίθουσα Τελετών του Ιδρύματος. 

Σημειώνεται ότι μόνον όσοι παρακολουθήσουν δια ζώσης την εκδήλωση στην Αίθουσα Τελετών «Οδυσσέας Ελύτης» θα έχουν δυνατότητα ερωτήσεων στους Υπεύθυνους Ενημέρωσης, κ.κ. Χαράλαμπο Γώγο, Καθηγητή Παθολογίας και Καρολίνα Ακινόσογλου, Επίκουρη Καθηγήτρια Παθολογίας.

Είσαι Πρωτοετής; Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία έκδοσης φοιτητικού πάσου, φοιτητικών συγγραμμάτων, δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom.


Η ενημερωτική εκδήλωση θα μεταδοθεί μέσω livestreaming μέσα από το παρακάτω άρθρο:

Πανεπιστήμιο Πατρών – Ενημέρωση για Κορωνοϊό COVID 19 - LIVE

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών

https://www.foititikanea.gr