Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Συλλογή τροφίμων και ειδών προσωπικής φροντίδας από φοιτητές του Παν. Πατρών για την «Κιβωτό Αγάπης»

Συλλογή τροφίμων και ειδών προσωπικής φροντίδας από φοιτητές του Παν. Πατρών για την «Κιβωτό Αγάπης»

«Στο πλαίσιο της κοινωνικής μας δράσης και σε συνεργασία με το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Κιβωτός Αγάπης», συλλέξαμε σήμερα Τρίτη 17 Δεκεμβρίου τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη προσωπικής φροντίδας, με σκοπό την ενίσχυση της προσπάθειας του ιστορικού Σωματείου της πόλης της Πάτρας, που φιλοξενεί άτομα με βαρειές νοητικές και σωματικές αναπηρίες.

Η συλλογή των τροφίμων και των ειδών προσωπικής φροντίδας έγινε τις πρωινές ώρες στους χώρους των Τμημάτων του Πανεπιστημίου μας. Φοιτητές και φοιτήτριες ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμα μας για προσφορά εν όψει των ημερών των Χριστουγέννων. Κατόπιν της συλλογής, Μέλη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, Υπεύθυνοι των οργανώσεων της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και Πρόεδροι Φοιτητικών Συλλόγων του Πανεπιστημίου Πατρών επισκεφθήκαμε τις εγκαταστάσεις του Σωματείου και παραδώσαμε τα τρόφιμα και τα είδη προσωπικής φροντίδας, ενημερωθήκαμε για την ίδρυση, την ιστορία, τη δραστηριότητα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η «Κιβωτός Αγάπης» και τέλος ανταλλάξαμε ευχές για τις ημέρες των Χριστουγέννων και το νέο Έτος.

Είσαι Πρωτοετής; Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία έκδοσης φοιτητικού πάσου, φοιτητικών συγγραμμάτων, δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom.


Από πλευράς μας, ευχαριστούμε τους συμφοιτητές μας για την ανταπόκριση τους στην πρόσκληση μας για βοήθεια του Σωματείου και προτρέπουμε όλη την φοιτητική κοινότητα να συμβάλει οποτεδήποτε και με οποιονδήποτε τρόπο την αγαθόεργο δράση του Σωματείου.

Συνεχίζουμε τις δράσεις που μας φέρνουν πιο κοντά σε αυτούς που μας έχουν ανάγκη».

Τα παραπάνω αναφέρει η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ της Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών σε ανακοίνωσή της.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών