Εθελοντική αιμοδοσία Φ.Σ. Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών – ΦΩΤΟ

Εθελοντική αιμοδοσία Φ.Σ. Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών – ΦΩΤΟ

Πανεπιστήμιο Πατρών: Ο φοιτητικός σύλλογος Ιατρικής  του Πανεπιστημίου Πατρών πραγματοποίησε εθελοντική αιμοδοσία στο χώρο της σχολής, την Πέμπτη 28/11/19, σε συνεργασία με την κινητή μονάδα του ΓΝ "Αγ. Ανδρέας".

«Η αιμοδοσία είχε αποφασιστεί στη Γενική μας συνέλευση 12/11/2019. Μέσα από αυτή τη δράση θέλουμε να βοηθήσουμε να γίνουν περισσότεροι οι εθελοντές αιμοδότες. Ο καθένας μας έχει τη δυνατότητα να χαρίσει ζωή σε κάποιον που έχει ανάγκη, η αιμοδοσία είναι ύψιστη πράξη αλληλεγγύης!

Είσαι Πρωτοετής; Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία έκδοσης φοιτητικού πάσου, φοιτητικών συγγραμμάτων, δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom.


Η αιμοδοσία είχε μεγάλη επιτυχία, ανανεώνουμε το ραντεβού μας σε δράσεις αλληλεγγύης προς τους πρόσφυγες το επόμενο διάστημα, όπως αποφασίσαμε στη Γενική μας Συνέλευση» αναφέρει στα «Φοιτητικά Νέα» εκπρόσωπος του Φοιτητικού Συλλόγου.

Δείτε εικόνες

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών

https://www.foititikanea.gr