Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Φοιτητής του Πανεπιστημίου Πατρών εκπροσωπεί την Ελλάδα στην Διεθνή «Ολυμπιάδα Αθλημάτων Νόησης 2019»

Φοιτητής του Πανεπιστημίου Πατρών εκπροσωπεί την Ελλάδα στην Διεθνή «Ολυμπιάδα Αθλημάτων Νόησης 2019»

Την Κυριακή 18 Αυγούστου 2019 ο φοιτητής του Πανεπιστημίου Πατρών, Δημήτρης Κοσμόπουλος θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας ως Έλληνας παίκτης στην «Ολυμπιάδα Αθλημάτων Νόησης 2019 – Mind Sports Olympiad 2019», η οποία θα διεξαχθεί στο Λονδίνο από 18 έως 26 Αυγούστου.

Εκεί, ο Δημήτρης Κοσμόπουλος θα συμμετάσχει στα αγωνίσματα “Stratego Duel World Championship” και “Stratego Classic Olympiad Championship”, τα οποία αποτελούν δύο ξεχωριστά αγωνίσματα του γνωστού επιτραπέζιου παιχνιδιού αλλά και αθλήματος νόησης STRATEGO.


Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δημήτρης Κοσμόπουλος (παίκτης αλλά και εκ των βασικών στελεχών της «Patras Stratego Team») είναι ένας από τους καλύτερους Έλληνες παίκτες Stratego, ενώ εδώ και λίγο καιρό βρίσκεται εντός και των κορυφαίων 100 της παγκόσμιας κατάταξης έχοντας μια σειρά από διακρίσεις στο ενεργητικό του τόσο σε live όσο και σε online επίπεδο.

Ας ελπίσουμε ότι με την επικείμενη συμμετοχή του θα καταφέρει η Γαλανόλευκη να κυματίσει όσο το δυνατόν υψηλότερα σε ακόμα μία Ολυμπιάδα!

Υ.Γ.: Για την ιστορία, μέχρι σήμερα μόνον ένας Έλληνας έχει καταφέρει να βρεθεί σε βάθρο αγωνίσματος της “Mind Sports Olympiad” και, πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Ασλανίδης, ο οποίος έχει στην κατοχή του ένα αργυρό και δύο χάλκινα μετάλλια από τις Ολυμπιάδες του 2017 και του 2018.

Δημήτρης Κοσμόπουλος θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας ως Έλληνας παίκτης στην «Ολυμπιάδα Αθλημάτων Νόησης 2019 – Mind Sports Olympiad 2019», η οποία θα διεξαχθεί στο Λονδίνο από 18 έως 26 Αυγούστου.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr