Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Ιδρύεται Τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος στο Πανεπιστήμιο Πατρών

Ιδρύεται Τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος στην Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών 

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι η συνάντηση που είχαν στο Υπουργείο Παιδείας, οι φοιτητές του Τμήματος ΔΠΦΠ του Πανεπιστημίου Πατρών που εδρεύει στο Αγρίνιο, με τον Υπουργό Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου. 

Όπως αναφέρουν στα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr οι φοιτητές, μετέφεραν στον Υπουργό Παιδείας τα πάγια αιτήματα τους, αλλά και την αγωνία τους για το κλείσιμο του Τμήματος. 


Ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστας Γαβρόγλου συναντήθηκε νωρίτερα με αντιπροσωπεία φοιτητών και αποφοίτων του Τμήματος Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών παρουσία των βουλευτών Παναγιώτη Κουρουμπλή, Γιώργου Βαρεμένου και Μαρίας Τριανταφύλλου.

Στη συνάντηση, που έγινε, ο κ. Γαβρόγλου ενημέρωσε τους φοιτητές για την απόφαση του Υπουργείου για την ίδρυση Τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος στην Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών και την ένταξη σε αυτό του διδακτικού προσωπικού και των φοιτητών του Τμήματος Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων.

Η ίδρυση του Τμήματος θα γίνει με νομοθετική ρύθμιση. Ως προς τα επαγγελματικά δικαιώματα των αποφοίτων θα επιδιωχθεί άμεσα συνάντηση με τον αρμόδιο Υπουργό Μεταφορών και Υποδομών κ. Χ. Σπίρτζη. 

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr