Για την κατοχύρωση Παιδαγωγικής Επάρκειας στους φοιτητές του Χημικού Πατρών

Για την κατοχύρωση Παιδαγωγικής Επάρκειας στους φοιτητές του Χημικού Πατρών

Πανεπιστήμιο Πατρών: Οι εκλεγμένοι στο ΔΣ Χημικού με την Πανσπουδαστική Κ.Σ. αναφέρουν στα «Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr»: 

«Σήμερα 5/3/2019 στην συνέλευση του Τμήματος Χημείας Πανεπιστημίου Πατρών, κατατέθηκε πρόταση από το Τμήμα για τον τρόπο με τον οποίο οι προπτυχιακοί φοιτητές θα κατοχυρώνουν την Παιδαγωγική Επάρκεια.

Είσαι Πρωτοετής; Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία έκδοσης φοιτητικού πάσου, φοιτητικών συγγραμμάτων, δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom.


Παρόλα αυτά η πρόταση αυτή κατατέθηκε ως προαιρετική για τους φοιτητές, δηλαδή όποιος ενδιαφέρεται θα ακολουθεί την πρόταση αυτή, ισχυριζόμενοι μάλιστα πως δε γίνεται και όλοι οι φοιτητές να την έχουν.

Η απόφαση της συγκλήτου του Πανεπιστημίου Πατρών ήταν πως θα κατοχυρώνεται στο πτυχίο υποχρεωτικά και για όλους.

Οι εκπρόσωποι με την Πανσπουδαστική Κ.Σ. καταθέσαμε στο τμήμα τα αιτήματα μας: 

- Η Παιδαγωγική Επάρκεια να κατοχυρώνεται στο πτυχίο με όλα τα αναγκαία μέτρα. Το πρόγραμμα σπουδών να εξασφαλίζει σφαιρική γνώση πάνω σε όλους τους κλάδους της Χημείας.

- Να προσληφθούν άμεσα μόνιμοι καθηγητές και εργαστηριακό προσωπικό, ώστε να καλύπτεται το πρόγραμμα σπουδών.

- Όλη η απαραίτητη γνώση για την άσκηση του επαγγέλματος μας να περιλαμβάνεται στο πτυχίο.

Καλούμε όλους τους φοιτητές στη γενική συνέλευση του συλλόγου άυριο Τετάρτη 6/3/2019 στις 11:00 για να συνεχίσουμε τις κινητοποιήσεις μας, δεν θα τους περάσει.»

 Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών

https://www.foititikanea.gr