Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Πατρών η βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2019 (ΦΩΤΟ)

Φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Πατρών η βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2019

Μια 20χρονη Αθηναία, φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Πατρών, είναι η φετινή «βασίλισσα» του Πατρινού Καρναβαλιού!

Πρόκειται για την Αναστασία Ψαρρού, η οποία σπουδάζει Γεωλογία στην αχαϊκή πρωτεύουσα και είχε ως παιδικό της όνειρο να βρεθεί στη συγκεκριμένη θέση.

Ακολούθησε τα Φοιτητικά Νέα και στο Viber! Πατήστε εδώ για να μπείτε στην ομάδα μας! Ακόμη, μην ξεχνάς να επισκέπτεσαι καθημερινά τα Φοιτητικά Νέα πατώντας www.foititikanea.gr για να μην σου ξεφεύγει κανένα νέο.


Η εκλογή της έγινε ανάμεσα σε 30 υποψήφιες από την Πάτρα, την Αθήνα και άλλες ελληνικές πόλεις, οι οποίες κατέθεσαν το ενδιαφέρον τους. Η γλυκιά Αναστασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ηλιούπολη Αττικής και από πολύ μικρή, οπότε είχε επισκεφτεί το Πατρινό Καρναβάλι με τους γονείς της, είχε εντυπωσιαστεί από αυτό.   

Λατρεύει τα λάτιν

Σύμφωνα με δηλώσεις της, από τη θέση της «βασίλισσας» στη μεγαλύτερη και παλαιότερη αποκριάτικη εκδήλωση της χώρας μας θέλει με όλες τις δυνάμεις της να συνεισφέρει στη μεγάλη γιορτή της Πάτρας. Γνωρίζει άριστα αγγλικά και καλά γαλλικά, και λατρεύει τον χορό και κυρίως το λάτιν. 

Η όμορφη Αναστασία με την ξεχωριστή παρουσία της θα μοιράζει χαμόγελα και θα δώσει τον απαραίτητο τόνο στις μεγάλες παρελάσεις του Πατρινού Καρναβαλιού 2019 από το άρμα της, το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Μαρτίου, οπότε και θα κορυφωθεί το κέφι στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr