Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Διάκριση της Λέσχης Ρομποτικής των φοιτητών του Πανεπιστημίου Πατρών

Διάκριση της Λέσχης Ρομποτικής των φοιτητών του Πανεπιστημίου Πατρών

Την 1η και 2η θέση σε παγκόσμιο επίπεδο κατέκτησε η Λέσχη Ρομποτικής των φοιτητών του Πανεπιστημίου Πατρών συμμετέχοντας στον διεθνή διαγωνισμό Ρομποτικής Robotex International 2018 στην κατηγορία Line Following Enhanced, που πραγματοποιήθηκε στο Ταλίν της Εσθονίας από 30 Νοεμβρίου έως 2 Δεκεμβρίου 2018. Επίσης, κατέκτησε και την 5η θέση στην κατηγορία Line Follow.

Στον διαγωνισμό συμμετείχαν, με ιδιαίτερα υψηλό ανταγωνισμό, 1750 ρομπότ και τον παρακολούθησαν 35.000 συμμετέχοντες και 4000 μηχανικοί.


Η διάκριση αυτή καθιερώνει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά τη Λέσχη Ρομποτικής στις πρώτες θέσεις παγκοσμίως και αναδεικνύει το υψηλό επίπεδο των διαχρονικών αποτελεσμάτων που παράγονται από τους φοιτητές του Ιδρύματός. 

Η Λέσχη Ρομποτικής αποτελεί ένα λαμπρό παράδειγμα διεπιστημονικής προσπάθειας φοιτητών από Τμήματα της Πολυτεχνικής Σχολής (Τμήμα Μηχανολόγων & Αεροναυπηγών Μηχανικών, Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών & Πληροφορικής, Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Τεχνολογίας Υπολογιστών) που μας δείχνουν τον δρόμο της συνεργατικής επιτυχίας και της τεχνολογικής ελπίδας του τόπου μας.

Συγχαίρουμε τους φοιτητές για αυτήν την επιτυχία τους. 

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr