Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Ελεύθερος αφέθηκε ο διακινητής ναρκωτικών με δωμάτιο στην φοιτητική εστία του Πανεπιστημίου Πατρών

Ελεύθερος αφέθηκε ο διακινητής ναρκωτικών που συνελήφθη σε δωμάτιο στην φοιτητική εστία του Πανεπιστημίου Πατρών!

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 35χρονος που συνελήφθη με ναρκωτικά στη φοιτητική εστία του Πανεπιστημίου Πατρών.

Ο αλλοδαπός μετά την απολογία του στον ανακριτή Πατρών αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μέχρι τη διεξαγωγή της δίκης.


Οι περιοριστικοί όροι πέραν της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα, περιλαμβάνουν και έναν ακόμα.

Αυτόν της απαγόρευσης της προσέγγισης σε χώρους Πανεπιστημίων και ΤΕΙ.

Ο άνδρας σύμφωνα με αστυνομικές πηγές εντοπίστηκε με ναρκωτικά έξω από τη φοιτητική εστία του Πανεπιστημίου Πατρών. Ναρκωτικές ουσίες βρέθηκαν εν συνεχεία και στο δωμάτιο της εστίας που φέρεται να διέμενε. Ο αλλοδαπός δεν έχει σχέση με το Πανεπιστήμιο καθώς δεν είναι ούτε φοιτητής ούτε εργαζόμενος σε αυτό.

Η Ανακοίνωση της Αστυνομίας

Συνελήφθη στο Ρίο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, ηλικίας 35 ετών σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών εντόπισαν τον 35χρονο και σε σωματική έρευνα που του ενήργησαν βρήκαν στη κατοχή του και κατέσχεσαν μια συσκευασία κάνναβης βάρους 2,5 γραμμαρίων, ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ.

Σε έρευνα που ακολούθησε σε χώρο που διέμενε ο 35χρονος οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν μια νάιλον συσκευασία που περιείχε κάνναβη βάρους 13,9 γραμμαρίων.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για το Πανεπιστήμιο Πατρών.

Με πληροφορίες από thebest

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr